Jump to content

Heinrich

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Heinrich's Achievements

  1. No perskules. Soitatko mulle tänään, niin sovitaan jatkosta. Eiköhän me sopuun päästä. Numero on ekassa viestissä.
  2. Anteeksi myöhäinen reagointi viestiisi. Luulin saavani sähköpostihälyn jonkun vastatessa viestiini, mutta eipä näin ollutkaan. Asiaan: - Kyllä, ovat RunFlatit - Mittasin kaksi rengasta, yhden etu- ja yhden takakumin. Toisessa pintaa noin 6- 6,5 mm, toisessa 7 mm tai jopa enemmän. - Paineet ovat olleet kohdallaan, joten ovat tasaisesti kuluneet - Asustelen Tuusulassa, mutta kuljetuksesta Tampereelle, Sipooseen, Helsinkiin, Lahteen tai Kouvolaan voidaan neuvotella. :)
  3. Nämä olis vieläkin myynnissä. Tarjouksia kehiin, kun kerran kesäkelitkin on jo ihan ovella! :)
  4. Ööö... Tarkoitatko kuvaa renkaista? Tässähän ei nyt ole kyse paketista, vaan pelkistä renkaista. Tarvittaessa voin kuvia kyllä ottaa.
  5. Vielä myynnissä! Nyt tarjousten perusteella.
  6. Myynnissä vuoden -08 MCS:n alkuperäiskesärenkaat. Valmistusleima sanoo 16/08. Auto on rekisteröity heinäkuussa, ja renkailla ajettu noin 5000 - 6000 km. Näistä riittää siis iloa vielä pitkään. Samanlainen setti uutena maksaa Rengas-Onlinessa karvan alle 700. Koska eivät menneet vielä kaupaksi, vaihdetaan kauppatapa tarjousten perusteella tapahtuvaksi. Nyt kaikki rohkeasti tarjoamaan! Tahdon nämä pois nurkista hyötykäyttöön! Yhteyttä voi ottaa numeroon 0400-758468.
  7. Heinrich

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Mulla on. Kyllä se poksuu ja paukkuu koneen lämmettyä, vaan ei kylmänä. Äänet kuulostavat kylläkin auton sisällä varsin vaimeilta, joten ääninautinto jää lähinnä muille tienkäyttäjille. Harmittavasti rengasmelu on sen verran suuri, että edes tunnelissa ikkuna auki ajaessa ei tahdo noita pakoääniä kuulla. Kaikkea sitä pitääkin ihmisen kokeilla. :P Pitipä viimein rekisteröityä, jotta pääsin jakamaan tämän tiedon.
×
×
  • Luo uusi...