Jump to content

mrmorris

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mrmorris's Achievements

  1. Myydän Minin 10 tuumaiset talvirenkaat edullisen halvalla ALE hintaan. Renkaat ovat Kouvolassa. Puh:053122454.
  2. mrmorris

    sähköpumpun paine?

    Vaihdoin pumpun ja sehän muuttui kertarykäisyllä ja alkoi antaa aihetta ilonpitoon,ei nokea eikä räjähtele enää putkessa mutta... Kuulin, että joidenkin bensapumppujen olisi oltava pystyasennossa niin eivät alkaisi pelleilemään.Entinen oli jokin neliskanttinen pumppu ja takakontissa selkänojan seinässä vaaka-asennossa. Uuden pumpun laitoin samaan paikkaan kun kiinnitys kävi suoraan entisiin kumijalkoihin, uusi pumppu U-kirjaimen muotoinen ja Ossca merkkinen eli pitääkö se kääntää vielä pystyyn eli ikäänkuin U ylösalaisin?
  3. M:Minin alkuperäiset 10 tuuman nastarenkaat,Firestone 10/145. Kupeet ehjät ilman yhtään pykimää,renkaat hyvät eikä kovettuneet,vanteet vaatii maalia pintaan. Ostin huoltamon rengasvarastosta talteen jos joku sattuisi tarvitsemaan maksoin 140e ja samaan hintaan.Kaikki nastat tallella eivätkä liioin kuluneet.
  4. Minissäni vaihdettu kaikki sähkölaitteet tulppia myöten,kipinä erittäin hyvä mutta tulpat nokeentuu hetkessä. Kaasari hifi 44 eikä auta säädöt tai neulanvaihdot,lisäksi bensa kelpaa liiankin hyvin viime kesiin verraten.kulutus noussut n.2-3litraa sadalla. Polttoainepumppuna sähköinen ns.tarvikepumppu takakontissa. Kaveri väittää, että pumppu antaa liian kovan paineen eli sen pitäisi katkoa automaattisesti kun kohokammio täynnä eli paine tarpeeksi kova,en muista ollenkaan että toimiko pumppu uutena niin. Nyt se tikuttaa jatkuvasti ja paine tuntuu letkussa kieltämättä kovana. Eli meneekö sen takia bensaa raakana putkeen kun ei ehdi palaa ja siksi nokeaa tulpat? Välillä pamahtelee putkessa vaikka tuliterä virranjakaja,kärjetön sytkä ja ajoitus kohdallaan. Tulpat ja putkenpää sysimustat hetken ajosta kuten jo mielikin. Jotenkin vaan tuntuu, ettei väliä paineella sillä toimiihan uimuriventtiili kun kohokammio on täysi tai sitten kaasarissa jokin vika,tulvi se ei ainankaan yhtään. Missä vika kun kipinä tosi hyvä?
  5. mrmorris

    Miniin talvirenkaat

    hei. Huomasin vasta nyt vaikka jo pari vuotta sitten etsit Minin talvirenkaita. ostin varastoon erittäin hyvät nastarenkaat kun aattelin että joku tarvitsee,vanhat ja kehnot vanteet tosin niissä. Renkaat imatralla ja melkein uudet mutta aikoinaan jäneet autokorjaamon varastoon. tv pertsa
×
×
  • Luo uusi...