Jump to content

jopo

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jopo's Achievements

  1. jopo

    Käynnistysongelmaa

    Vika löytyi ja oli korkeapainepumppu. Vikaa etsiessa vaihdettiinkin sitten vanos solenoidi, mikälie pakopuolen magneetti, lämpötila-anturi, tulpat, putsattiin imupuoli ja mittailtiin jakopään kondista. Melko kallista mutta minkäs teet 8) Lisäksi oli joku kampanja päällä ja asensivat jonkun uuden lämpösuojan turboon.
  2. jopo

    Käynnistysongelmaa

    Tätä voisi kokeilla, tekee juuri noin. oliko anturi kallis ja vaikea vaihtaa?
  3. Mistäköhän kannattaisi lähteä liikkeelle kun minissä "lievää" käynnistymisongelmaa? http://aijaa.com/gYoPpq Tekee siis tuota muutaman kerran kylmäkäynnistyksestä ja sen jälkeen toimii täysin normaalisti ilman mitään häiriöitä. Ekoilla parilla starttiyrityksellä ei jää edes käyntiin kuin pariksi sekunniksi. Antaa vikakoodia P0301.
  4. jopo

    Recaroiden korkeus

    Morjensta. Olisiko kellään tietoa saisiko jollain modauksella/eri kiskoilla tms JCW recaroiden korkeutta laskettua tehtaan suunnittelemaa alinta asentoa alemmas? Näissähän ei siis ole varsinaista korkeussäätöä vaan penkki irti ja ruuveilla ylös tai alas. Itse vajaa 190 pitkä ja auto on lasikatolla mikä madaltaa sisätilaa sen verran, että pää katossa mennään ja alkaa lievästi ärsyttämään... Tietty voisi vaihtaa peruspenkit tilalle jos jostain löytäisi. Kyseessä on siis -08 R56
×
×
  • Luo uusi...