Jump to content

dere

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut dere

  1. Tässä:

    11-61-4-584-240 97MI INTAKE MANIFOLD: 116010

    ja

    13-74-2-756-043 31MI AIR CHANNEL: 13709974

     

    Tällä hetkellä voidaan todeta, nyt kun on vähän kylmempää ollut, että auto on toiminut tosi hienosti ei ole yskinyt käynnistyksen jälkeen ollenkaan. Eli toimiva versio. Ja tämä uusi imusarja on ollut elokuusta 2014 asti käytössä.

     

    Ja siis se käytännön ero on, että vanhassa imusarjassa huohotinputki venttiilikopasta on pitkä, tekee muutaman loivan mutkan ja menee imusarjan ihan alaosaan lähelle kaasuläppää. Uudessa versiossa sama huohotinputki on tosi lyhyt, ja lähdön jälkeen tekee pari tiukkaa kurvia ja haarautuu T -liittimillä jokaiseen imukanavaan erikseen.

     

    Kun imusarjan ottaa irti, kannattaa putsata Bräkleenillä ja hyvillä räteillä imukanavat kannesta. Vaatii vähän näpräämistä mutta kuitenkin.

    Mistäs porukka on näitä imusarjoja tilaillut? Itsellä nää ulkomaankaupat jääny vähemmälle nii ei mitää hajua mistä lähteä etsimään. Omassa coopperissa tää moottorin keltanen häiriövalo palanut about -13 asteesta ylöspäin, mitään varsinaisia oireita ei kuitenkaan ole tyhjäkäynnillä ollut, mutten ole uskaltanut ajella silti, vika lienee varmaa tossa imusarjassa joten olishan se hyvä vaihtaa nii pääsis kylmemmilläkin liikkumaan :/

    Mulla katoksessa siis cooper s 2007 130 000km veivattuna ja myös omassa kärryssä kai imukanavat huutaisi pientä hoonausta, jos sen sais tehtyä sit samalla imusarjan vaihdon kanssa.

×
×
  • Luo uusi...