Jump to content

asko

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän asko kaikki viestit

  1. asko

    Austin Mini Van '62

    Hyvältä näyttää ja tutun näkönen jannu tuol takana koittaa jotain maalailla :D
  2. asko

    Oven lukkopesän vaihto

    Olisi ollut kyllä halvat. No olen ehtinyt jo tilata nuo lukkopesät. Joten tyydyn nyt siihen, että vaihdan ne vaan nyt tälläkertaa.
  3. asko

    Oven lukkopesän vaihto

    Lukot saatu purettua. Nyt odotellaan vielä uusia lukkopesiä niin saa nippuun takaisin.
  4. asko

    Oven lukkopesän vaihto

    Oven lukkopesä saatu irti. Nyt on ihmetyksen alla takakontinluukun lukkopesän irrotus. Tietenkin aivan erilainen systeemi. En ainakaan vielä löytänyt että miten tämän saa purettua. Jos tietoa niin pistäkää ihmeessä niin ei tarvii koko yötä ihmetellä ja arvailla.
  5. Terve. Aattelin kysyä täältä ennen kun saan tuon kahvan säpäleiksi, että miten tuon lukkopesän saa vaihdettua ? Miten pääsee lukkopesään käsiksi ? Nyt irrottanut kahvan suoraan ovesta avaamalla sisältä sitä pitävät ruuvit. Joten kahva vielä yhdessä osassa. Auto on MK2.
  6. Maalattu 2 vuotta sitten keväällä, ja syksystä asti ollut lämpimässä kuivassa tallissa. Täysin toimiva, ei tarvitse hitsailla leimalle, ainoastaan jarrut luultavasti kannattaa ennen leimaa tarkistaa. Jarrut toimii muuten täysin mutta rumpujarrut vaativat hiukan säätöä eli ei jumissa. http://www.nettiauto.com/mini/one/3335744 Hinta 2899€ Marko Keronen 050-3121042
×
×
  • Luo uusi...