Jump to content

Ans-si

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ans-si kaikki viestit

  1. Ans-si

    M: BWA 10" alut

    Ja sit kun menee jokin vanne kieroon multa löytyy samallaiset vara mallit xD Itellä kun yks ajo kunnoton tapaus ;D
  2. Ans-si

    takakiikun akseli

    Ja sitten viel se kiristys momentti eli takatukivarren mutterit 6.2-8.3 kpm (60.8-81.4 Nm) 1 kpm = 9,81 Nm ;)
  3. Ans-si

    takakiikun akseli

    Moro! Just vaihdoin uudet akselit yms osat omaani joten voisin sanoo ettei välttämättä luonaa toisin päin vaihtaminen. Koska akselin kierreosuudet on 31mm (nipan puoleinen) ja toinen 26mm pitkiä. Mutta kokeilemalla toki selviää. Hankalin varmaan on et ylettyykö tappi läpi. ;) Asennus vaiheesta tosin voisin ottaa pikaisen vinkin itsekin ton momentin suhteen et miten tiukkaan olis hyvä pistää.. (vielä kun en oo itse sitä tietoa noista oppaista jaksanut lukea xD )
  4. Ans-si

    Kytkin ei vapauta

    Letku oli kyllä suhteellisen tuore.. kilsoja sille ei ainakaan ollu kertyny kun vajaa 500 kilsaa. Se kun oli jo kertaalleen vaihdettu jo omankin omistus suhteen aikana xD Tosin pari vuotta sitten =)
  5. Ans-si

    Kytkin ei vapauta

    No niin, nyt on flunssat sairastettu ja uutta motivaatiota haettu... tilasin sitten sen viimeisenkin osan eli teräspunosletkun, ja purin koko jutun. Työsylinterin pois, varren sun muut.. asensin letkun, tarkistin säädöt ja pirunmoinen ilmaus.. ja kas kummaa kytkin heräsin henkiin... nyt on sitten ekat metrit otettu pihassa..pidemmälle kun ei oikeen raaski mennä ilman jarruja yms tarpeellista ;) Jatketaan siis projektia! Niin sitä vielä et miten homma ajautui tähän oli kait vanhat ja väsyneet osat.. jotka vaihdettiin pikkuhiljaa uusiin.. edellisen omistaja toimesta tehnyt viritykset.. pidennetty tappi yms. postettiin ja 5 vuoden ajamattomuuden "pieni jäykkyys" (kytkin jäi pohjaan kun sen sinne väkisin polkaisi, ) eli olihan siinä taas homma mut nyt sekin on kasassa ;) Kiitokset kaikille jotka antoivat vinkkejä ja potkuja perseelle et saatiin homma kasaan =) Uusia juttuja kohti ja palataan varmaan viel asiaan =)
  6. Ans-si

    Kytkin ei vapauta

    Ei kyllä kaikki on niinkuin pitääkin... kuvat sun muut löytyy kyllä mistä sen varmaan oikein laittaa... =)
  7. Ans-si

    Kytkin ei vapauta

    Moro, aattelin nyt kysyä täältä kun itellä rupee olemaan aika vähän noita ideoita miten ton mun minin (-74, 1275cc) kytkimen sais vapauttamaan itsensä ja sais ton vaihteen silmään... Eli: Uutta rupee olemaan jo kaikki mahdollinen, pääsylinteri, työsylinteri, palautinjousi, kytkimen työntötappi, kytkinletku, kytkinvipu, painelaakeri, kytkinlevy(vakio), paineasetelma(vakio), kytkimen stefa... ja siinä nyt noi tärkeimmät. Vuotoja ei oo eli kaikki pitäis olla ok. Huoltokirjat sun muuta on luettu tarkkaan ja kaikein pitäisi olla oikein... Mutta kas kummaan ei vaan pelaa... ilmattu on ja siinäkin suhteessa pitäisi olla ok. Missä siis mahtaa olla vielä jokin hämärää...? Kiitokset jo etukäteen jos jollakin on vinkkiä laittaa millä lähtee projektia jatkamaan.
  8. Homma etenee hitaasti mutta varmasti! Tosiaan, siinä on pykälä johon otti kiinni eikä mennyt siitä enempää...(hammaskehän alta vähän isompi halkaisija) Nyt kuitenkin jo paikoillaan ja valmiina takaisinlaittoa varten. Vaatii tosiaan aika hyvän lämmityksen eli voin näin omakohtaisella kokemuksella ettei lämmennyt tarpeeksi uunissa.. pillien kanssa lämmintä oikein reilusti niin menihän se sinne... Ei kun uusia haasteita päin =)
  9. Onkos hyviä ideoita.... vanha kehä on pois ja uutta on lämmitetty uunissa 300 asteessa 30min... ja vauhtipyörä jäähdytetty jääkaappi kylmäksi xD, jonka jälkeen kehä menee ensimmäisen vaiheen moitteitta ja jää siihen... raaka väkivaltakaan ei tunnu auttavan... onko siis jollakin henkilökohtaista kokemusta moisesta? Nyt hyvät neuvot olis kalliita... esim. miten kuumaks kehä kuuluisi oikeasti lämmittää yms.
  10. Kiitokset kaikille vastauksista =)
  11. Kiitokset vastauksesta =) Juu pitää tilata uusi hammaskehä ja lämmitellä xD Mites sen startin kanssa pitääkös ostaa kokonaan uus vai onko uusia rattaita myynnissä jossain?
  12. Heippa, Eli tällänen tuli vastaan kun purin minin kytkimen remppaa varten. Starttimoottorin hammas ratas oli syönyt vautipyörän rattaan reunan samoin kun startin hampaankin. Kysyisin nyt onko kukaan vaihtanut hammaskehää moiseen? Uuden kehän saa kyllä tilattua minitronikista ja jonkin sortin ideakin on vaihdosta itsellä, mutta jotain hyvää vinkkiä ja kokemuksia moisesta kaivataan. Toiseksi olisin kiitollinen vinkistä mistä löytyisi uusi ratas/koko starttimoottorin pää?
×
×
  • Luo uusi...