Jump to content

Mini One 2014

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mini One 2014's Achievements

  1. Minulla on samanikäinen (2015) Mini Cooper, jossa radiona niin ikään Visual Boost & Connected ja puhelimena Samsung Galaxy S6 ja S8. Omassa autossani Visual Boostin bluetooth-yhteys ei osaa avata puhelimen musiikkisovellusta oikein. Musiikki välittyy bluetoothtin kautta ok kun olen ensin avannut Samsungin musiikkisovelluksen puhelimesta mutta ilman sitä ei toimi. Yleensä pidänkin musiikkisovelluksen aina puhelimessa päällä koska valmiustilassa se ei juurikaan kuluta akkua. Aina kun sammutan puhelimen, joudun käynnistämään musiikkisovelluksen ensin mutta puhelimen sammutusten välillä bluetooth - yhteys toimii viikkojakin yhteen putkeen ja Handsfree - puhelinyhteys on toiminut bluetoothin yli aina ilman ongelmia. Vielä yksi tyhmä kysymys mutta kysyn silti - onhan puhelimen bluetooth mediaäänenvoimakkuus asetettu täysille? Jos mediaääni on puhelimen päässä nollilla, niin auton kaiuttimista ei kuulu mitään, vaikka autoradion volyymit olisivat täysillä. Kerran ihmettelin tovin, miksi ääni ei kuulu kaiuttimista vaikka puhelimen musiikkikappaleet näkyvät radion ruudulla ja kaiken pitäisi olla ok...
  2. Ai niin, lataanpa tähän pari kuvaa ovipaneeleista äänieristyksen jälkeen. Paneelien irroitus sujui skithundin linkkiä seuraamalla kutakuinkin helposti eikä yhtään muovipropsia mennyt rikki. Sokkeloisten muovipaneelien vuoraukseen kului aikaa noin 3h per ovi mutta olen kohtuullisen tyytyväinen uuteen äänimaailmaan. Täydellisen hiljaista Ministä ei tullut mutta rengasmelusta leikkaantuivat ne terävimmät desibelit ja radiota voi kuunnella nyt myös moottoritiellä.
  3. Hienoa, kiitos! Juuri täsmälleen mitä kaipasinkin! Nyt löytyi se viimeinen piilossa ollut ruuvi!
  4. Suunnitelmissa olisi 2014 vuosimallin Mini Onen ovien äänieristyksen parantaminen. Mahtaisiko jostain löytyä räjäytyskuvaa, videota tms. minkä avulla oven sisäverhouspaneelin ruuvit voisi löytää? Takaluukun osalta homma oli helppo koska molemmat ruuvinkannat olivat näkyvillä mutta ovissa on varmaan muutama ruuvi paneeleiden alla piilossa.
×
×
  • Luo uusi...