Jump to content

countrymani

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

countrymani last won the day on 26. Tammikuuta 2017

countrymani had the most liked content!

countrymani's Achievements

  1. Onnistui! Kaveri meni sisälle potkimaan ja mä pidin avausläppä auki-asennossa, luukku aukesi. Oli kyl aika tiukka. Kiitoksia paljon! ☺
  2. Moi, Tarviin apua! Countrymanin takaluukku meni jumiin eilen, koska koirien varten pyyhe jäi mekanismin väliin. Sain pyyhen pois takapenkin kautta, pyyhe meni rikki ja mekanismiin jäi pieni pyyhepala. Luukku ei aukea ollenkaan. Ajaessa herjaa Boot open! ja takakontin valo on kokoajan päällä. Eli luukku on auton mielestä auki, mutta ei. Apua apua! Onko sisätilassa joku avausvipu? Pitää saada koira kyytiin tänään illalla.
  3. Kiitoksia vastauksista. Sitten asia on selvä. Mielenkiintoista kun tuttavan BMW 535i Gran Turismo 306hv eli joku 2100kg auto 208g/km päästöillä kulutus on pysynyt keskimäärin 10l/100km. Melkein puolet pienemmällä koneella (1,6) kulutus on silti samalla tasolla. Ehkä tuo uudempi BMW:n 2.0 bensa kuluttaa vähemmän mutta se ei ole vielä tullut Countrymanin konetilaan.
  4. Moi, Meille saapui vuoden 2010 mallinen Countryman S All4-auto joulukuussa 2015. Silloin oli kova pakkanen, auto kulutti keskimäärin 10l/100km, ajattelin sen olevan pakkasen syytä. Mutta kun nyt on lämmin kesäinen keli, Minin kulutus on edelleen samalla tasolla. Ajotietokoneen mukaan keskikulutus on 8,2l/100km viimeisen n. 4000km ajolla. Mutta kun laskin tankkauksen perusteella, keskikulutus vaihtelee 8-11l/100km (maantie/kaupunki). Alle 7,5l/100km on todella vaikea päästä, edes maantieajossa pysyttelee yli 7,5l/100km. Onko autossa kenties joku vika? Kone on siis PSA:n 1.6l bensa, jossa StartStop toiminto. Trafin mukaan auto on 157g/km ja tehtaan ilmoittama kulutus: Polttoaineenkulutus ( l /100 km) Yhdistetty6,7 Maantie5,8 Kaupunki8,2
  5. Kiitoksia vastauksista Pullis! Penkinlämmittimen vika on ratkennut, istuimen alla oleva boksin sähkökytkentä oli hieman irrallaan. Laitoin sen takaisin kunnolla kiinni, niin penkinlämmitin alkoi toimimaan ::) Puhaltimesta en vielä osaa sanoa, tänään aamulla tuntui toimivan paremmin eikä lasit huurru. Eilen puhdistin sisäilmafiltterin, oli likaisen ja pölyisen näköinen, irtosi paljon pölyä kun pamautin sitä seinää vasten. Taisi tukkoisuus aiheutti puhallusongelmat? Filtteri vaihdetaan sitten uuteen seuraavan huollon yhteydessä.
  6. Terve, uusi MINI omistaja ilmoittautuu foorumille! Sain käyttööni ennen joulua vm 2010 käytetty Contryman S ALL4 manuaalilaatikolla. Autolla on oikeasti hauska ajaa etenkin talvikelillä, hyvä valinta! Mutta valitettavasti alkoi ilmetä ongelmia kun Suomeen tuli Siperian lumipilvet, Helsingissä ainakin ollut -27 pakkasta. Ja ongelma pysyi läsnänä tänäänkin vaikka on vain -7 kylmää. Ongelmat ovat seuraavanlaiset: - kuskin penkinlämmitin välillä lämmittää kunnolla, välillä heikosti ja joskus ei toimi ollenkaan. - sisätilan puhallin ei tunnu toimivan kokoajan, vaikka olen kokeillut auto:n sijaan manuaaliasetusta. Välillä puhallus lakkasi toimimasta ja tuulilasi sumenee tosi pahasti kesken ajon, kun puhallin ei puhalla tarpeeksi kovaa pitääkseen tuulilasi ja sivuikkunat puhtaana. Välillä puhallin puhaltaa, ja välillä ei. Joskus puhallin käynnistyi kun ajan kovaa monttuun ja joskus sammui ihan itsestään. Vikakoodit luettu. Löytyi ainoastaan yksi eli kuskin penkinlämmitin. Puhaltimesta ei ollut vikakoodia. Tuskin sulakkeita pitäisi lähteä tarkastamaan, kun puhallin toimii välillä? Mistä minun kannattaisi aloittaa selvittämään vikaa? Akku tarkistettu, käynnissä ollessa 13,8 virtaa ja jäähdytysneste hyvä, -32.
×
×
  • Luo uusi...