Jump to content

Antinontoxic

Jäsenet
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Antinontoxic

  1. Varastosta löytyneitä alkuperäisiä MINI-osia myynnissä.

     

    Konepellit ritilät 2kpl, 10eur

    Aurinkolipat eteen 2kpl, 20eur

    Kattokahvat 2kpl, 10eur

    Sisävalo, 10eur

    Ohjekirjakotelo, 5eur

    CD-vaihtajan teline, 5eur

    Radio, 20eur

     

    Kaikki osat hyvässä kunnossa. Ostaja maksaa mahdolliset postikulut.

  2. R50-R53 facelift MINIn ovipahvit. Näissä on ulospäin kaareutuva kahvaosa ja sen takia huomattavasti vanhoja parempi kyynärtuki, joka on myös pidempi. Myös ovikoteloon pääsee paremmin käsiksi. Käyvät heittämällä R50-R53 Miniin. Pahvit ovat oikein hyvässä kunnossa. Joensuusta löytyy ja matkahuolto kuljettaa.

     

    HP: 80eur

     

    _small.jpg

  3. Nelivedon hankintaa on vaikea perustella muutenkaan suomessa, koska käyttötarve normikansalaiselle on pari viikkoa talvessa.

     

    Kuka ymmärtää mitenkin tarpeen. Hyvin olen pärjännyt pelkällä takavedolla monta talvea, mutta kun nyt on pari talvea nelivedolla ajellut ja vaikka luen itseni normikansalaiseksi, niin kyllähän se neliveto on herkkua heti ensimmäisistä liukkaista aina kevään rapakeleihin asti.

  4. Itse olen -07 Cooper S:ään akunvaihtoa harkitsemassa, alkaa kovalla pakkasella sähkölaitteet pimenemään parkissa. Tarvitseeko näihin uusiin Coopereihin koodata akun vaihto ja uuden akun ominaisuudet, vai voinko vaan heittää lootan sisään? Onko muuten vinkkejä sopivasta akusta?

     

    Ei minulla ainakaan tarvinnut mitään koodata. Akkuhuollon pihalla heitettiin uusi akku sisään. Ostin yhtä pykälää suuremman akun niin käynnistyy varmasti vaikkei auto talviajossa olekaan.

×
×
  • Luo uusi...