Jump to content

karvanoppa85

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän karvanoppa85 kaikki viestit

  1. Pitää ilmotella jos innostun teettämään.
  2. Missä päin teetit lasit? Mulla olis toinen takalasi rikki. Tietenkin lasin sävy pitäs sattua samaksi mitä muissa laseissa.
  3. Onnistuuko takalasit? Tartteisin vänkärin puolen takalasin.
  4. karvanoppa85

    alustan korkeus

    Muistaakseni "etuyläkulmaan". En pysty muistamaan ihan varmaksi ku puol vuotta sitten viimmeseksi rassannau sen kans. Tallia rakennellessa on menny aika, mutta kohta alkaa olla talli siinä kunnossa et voi ajaa minin sisään. Auto ei ole nyt pihassa ni en voi tarkistaa.
  5. karvanoppa85

    alustan korkeus

    Tarkistitko, että kupin pohja ei ollut kulunut? Jos muovi kuppi ehtii kulua puhki voi kuula kuluttaa tukuvarteen syvänkin kuopan. Uusi kuula ja kuppi ei auta, koska kuppi menee puhki, kun auton laskee alas. En muistakahtoneeni kupin pohjaan. Täytyy melkeen tsekata sekin kuhan kerkiää purkamaan. Kiitoksia nopeista vastauksista!
  6. karvanoppa85

    alustan korkeus

    Itsekkin epäilin et ne kumielementit on varmaan vaihdon tarpeessa ku ei siellä nyt niitä vaihtoehtoja niin paljoa ole. Iskarit vaihdoin kans samalla ja yläpää oli hyvä.
  7. karvanoppa85

    alustan korkeus

    Laitoin tähän samaan viestiin ku liippaa aikas läheltä... Eli auto on -71 mini. Autossa on 13" renkaat ja ongelmana on, että vasen takarengas ottaa todella herkästi "sisäloksuun" kiinni. Vaihdoin kuulatappi nivelen sinne ku oli mennyt rikki, mutta ei auttanut asiaan millään tavallaan. Olisko ideoita mikä sieltä olisi voinut mennä rikki/mutkalle. Vanha kuulatappi nivel näytti kyllä hieman erilainen kuin se uusi minkälaitoin sinne paikalleen. kyselen tässä valmiiksi kunhan rupeen purkamaan autoa ja tutkimaan tilannetta...
  8. Eli mikä mahtaa olla -71 minin jarrujen ilmausnippojen kierre? Tarviis tietää etu ja takapään nippojen kierteet. Edessähän on levyt ja siellä on isompi kierre mitä takana.
  9. karvanoppa85

    Takatukivarret

    Kiitoksia nopeasta vastauksesta!!!
  10. karvanoppa85

    Takatukivarret

    Moro Rupesin tossa vaihtamaan taakse jousituksen kuulatappia niin tuli sellainen kysymys eteen, että pitääkö siinä jousituksen kumijousi elementin luona olla pultti takakelkassa kiinni? Kun otin pois tuon tangon missä on kiinni tuo kumijousi elementti niin siinä ei ollut pulttia, mutta kuiteskin kierteet on siinä ja reikä siinä mihin kumijousi elementti vastaa. Aikas kivan näköinen paikka laittaa se pultti tonne... Kiitoksia etukäteen vastauksista jospa kaikki ymmärtää mitä hain takaa!
×
×
  • Luo uusi...