Jump to content

McCloud

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

McCloud's Achievements

  1. Katsastuksessa pomppasi pakokaasutestissä. Katalysaattorin vaihto, 900€. Huollossa sanoi että 1&4 sylinterit puskee öljyä pakosarjasta ja 10tkm ajettu katti oli täynnä öljyä. Koneella ajettu nyt 78000. Yläpäässä tiivisteet ym ok, eli alapuolelta tulee tuo öljy. Suomeksi kone paskana. Huolto ei ala korjaamaan, vaihtomoottoria ehdottelivat... Just uusittu kytkin ja vaihdelaatikko, 4000€. Oisko kellään kiinnostusta? Ei enää itellä huumori eikä rahat riitä.
  2. Manuaalista ei löydy sellaista kuvaa. Auto on ollut 4 päivää ilman virtaa, pitääköhän ajotietokone herätellä/päivittää tms.? Muuten kyllä toimii ok.
  3. Mikä varoitusvalo on A! (A-kirjain ympyrän sisällä ja huutomerkki perässä)? Semmoinen syttyi kun hain huollosta.
  4. Nyt on "uusi" laatikko paikoillaan. Suomen Vaihto-osa Oy toimitti. Samalla meni kytkin vaihtoon ja vesipumppu... Semmonen vika vielä on että lämpimänä kun esim. lähtee liikennevaloista liikkeelle, tupsauttaa vaaleat savut. Öljyä vie noin 1l/1000km, jäähdytinnesteen kulutusta en osaa sanoa kun nyt korjattiin tuo vuotava vesipumppu. Joku veikkasi venttiilivarren kumeja ja ventiiilikopan tiivistevuotoa, mutta korjaamolla eivät uskoneet siihen. Kehottivat soittelemaan merkkikorjaamolle.
  5. Suomen Vaihto-osa tarjosi kohtuuhintaisen 61tkm ajetun laatikon. Jos jollain on tarvetta varaosalaatikolle, niin juhannuksen tienoilla voi minulta kysellä.
  6. 77tkm ajettu 6-vaihteinen Mini One 2008 ja 2-vaihde ei pysy päällä. Pysyy vähän aikaa, mutta moottorijarrutuksessa putoaa pois Korjaamolla kehottivat ostamaan uuden laatikon. Vika ei kuulemma ole synkroissa vaan laakerissa tai "jossain muualla". Onko vinkkejä mistä voisi kysellä laatikkoa? Varaosia.com oli saanut niin huonoa palautetta netissä etten sieltä taida tilata vaikka tarjosivatkin paria vaihtoehtoa.
  7. McCloud

    antenni

    -09 Mini one ja antenni ei lähde irti edes väkivaltaa käyttäen. Pyörii kyllä, mutta ei lähde irti. Onko se kierteillä vai jollain muulla systeemillä. Sellainen 20cm pitkä antenni katon takaosassa.
×
×
  • Luo uusi...