Jump to content

Rauski

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    0
  • Interests
    CooperD Clubman

Rauski's Achievements

  1. Rauski

    Clubmanin takapuskuri

    Joo, voimankäytön puutetta se oli, kun kiukkuisesti nykäisi niin irtoshan tuo. Varmaan osansa oli lämpimällä säälläkin, kun noita lukkoklimsuja oli siinä yläosassa niin maan ..... Loppu siis hyvin, ilman tuota linkkiä en kyllä olisi uskaltanut tarvittavaa voimaa käyttää, niinpä kiitos vielä kerran.
  2. Rauski

    Clubmanin takapuskuri

    Kiitos, linkki näytti aikas hyvältä! Ehkäpä asia olikin sitten vain niin etten kertakaikkiaan uskaltanut käyttää riittävän suurta voimaa tuon muovikuoren irroittamiseen. Mutta mutta kun tuntui ihan siltä että jotain rikkoutuu, jos vielä enemmän tuota voimaa käyttää. Ehkäpä kuitenkin näin pitää vaan tehdä, kaiken uhallakin.
  3. Onko kukaan taistellut taistellut takapuskurin irroituksen kanssa, ja saanut sen ehjänä irtikin. Itse yritin ja homma törmäsi siihen, että kaikkien tiedossani olevien ruuvien (9) irroituksen jälkeen puskuri kyllä liikkui mielestäni sivusuunnassa, mutta ei suostunut tulemaan taaksepäin pois paikaltaan. Siis jotain on, mistä en ole tietoinen ja minkä olen jättänyt tekemättä! Löytyykö esim jostain räjäytyskuvaa tai muuta vastaavaa vinkkiä tuosta, jotta sais sormen pois suusta ja sen muuhunkin käyttöön!
  4. Katsoppa, tuolta löytyy aika hyvä selostus miksi kulutus nousee. http://fi.wikipedia.org/wiki/Automaattivaihteisto
  5. "20-25% ylimääräistä kulutusta automaagisella vaihteistolla on aika paljon, jos autolla on tarkoitus ajaa pääasiassa moottoritiellä. " Täytyy totuuden nimessä sanoa, ettei tuo käsivaihteinenkaan hajulla kulje moottoritienopeudella. Mutta ero automaattiin noilla nopeuksilla on tuskin kovinkaan suuri, manuaalin hyväksi, eikä sekään millään 5 litran kulutuksella moottoritienopeutta kulje. :D
  6. No, kun automaattia kysyit, en aikonut tuohon kantaa ottaa, mutta kun ei tunnu muitakaan olevan, niin ehkä manuaali D:kin valaisee hiukan asiaa. Niin tollaisella käsivaihteisella dieselillä olen tuossa ajanut jonkin aikaa, ja todennut varovasti ajamalla sen kyllä kulkevan sillä 4,1 litralla ne luvatut sata km. Tankkausvälillä siis sisältäen kaikenlaista ajoa; kulutus on jäänyt Clubmannillani joka tankkauksessa alle 5 l/ 100 km. Automaatillehan käsikirja kertoo noin litraa suuremman kulutuksen, ei kyllä olisi paljon sekään.
×
×
  • Luo uusi...