Jump to content

Scoop

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Scoop kaikki viestit

  1. Scoop

    R53 avain hukassa

    Auto on käytettynä ostettu ja siinä tuli vain yksi avain+ se muovinen mukana joten molemmat lie hukkateillä. Edellisellä omistajallakaan ei ollut tietoa toisesta avaimesta. Maahantuojalta sain vastausta että 164€ + mahd. auton koodauskulut maksaa tuo kaukosäätimetön malli, että kaipa se sinne sitten on marssittava, kallis kauppareissu. Niin ja haluavat vielä tiskillä nähdä auton paperit tietenkin, noh minä siirsin tuon auton just tässä kokonaan omiin nimiini exältä, tein sen sillä uudella nettipalvelulla ja paperit on sähköisenä, että kaipa siitäkin muutama kymppi ropsahtaa lisäkuluja jos pitää käydä ne tulostuttamassa konttorilla.
  2. Scoop

    R53 avain hukassa

    No perkules, sinne se jonnekkin lumihankeen sitten vissiin tippui minin avain kun kauppakasseja roudasin viikonloppuna. Tänään pääsin liikenteeseen sillä muovisella vara-avaimella. Mutta onkos tuohon 2003 malliin jotain halpaa vaihtoehtoa saada uutta avainta, omassa mallissa ei ole kauko-ohjausta. Entäpä voiko tuota muoviläpyskää käyttää huoletta kuten normiavainta vai onko vaarana että patteri (?) menee ja ajonesto ei kohtapuoliin enää toimi.
  3. Hienolta näyttää (ja epäilemättä kuulostaakin) , itse ostin semihyväkuntoisen -03 S:n juurikin ja hifistelyähän se vähän vaatii. Käväisin hakemassa Powersetiltä samaisen 4.5 neliön bulkkipakkauksen STP black goldia joka pitäisi autoon upottaa, Rainbow SL-C6.2 Pro setin eteen ja Pinohiiren perus BT soittimen. Vahvari + subi on vielä hakusessa. Etukaiuttimien piuhoitus on se mikä eniten mietitytti, olet siis ilmeisesti vetänyt piuhan liittimen kiinnitysruuvin kautta/tilalle ?
×
×
  • Luo uusi...