Jump to content

kjuetus

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kjuetus kaikki viestit

  1. Kiitos, varmaan otitkin tosiaan yhteyttä Torissa olleen ilmoituksen kautta. Noutaminen on ensisijainen toimitusmuoto tässä. Laitan YV jos tilanne muuttuu. Cheers!
  2. Myydään Mini Mark 4 vm 1980 etupenkit kangaspäällisin. Väri harmaa. Etupenkkien kiinnitystelineet ovat kaikki kunnossa ja toimivia. Samalla myydään takapenkin selkänojatyyny ja istuinosatyyny. Myydään yhdessä. Ovat olleet kuivassa tilassa säilytyksessä. Sijainti Tapiola, Espoo. Hintapyyntö 70 euroa tai tarjous. Soita 0503070020.
  3. Myydään Minin 10" teräsvanteiset talvirenkaat. Renkaita 4 kpl. Rengaskumit näyttävät merkkejä iästään ja pitävät silti painetta vielä hyvin. Eivät ole olleet ajossa ainakaan neljään vuoteen. Vanteet hyvässä kunnossa. Sijainti Tapiola, Espoo. Hintapyyntö 45 euroa tai tarjous. Soita 0503070020.
  4. kjuetus

    Lämmöt

    Mulla on ihan Minille tehty termari,oisko 78 kenties asteet. Se ei tosin ole se taika vaan edellisen omistajan asentama öljynlauhdutin. Hyvin voi ajella näilläkin helteillä.
  5. kjuetus

    jousitus

    Hei, herättelen hieman tätä threadia. Onko kokemusta kierrejousten laittamisesta autoon ja mitä katsastuksessa käy sen jälkeen? Menikö läpi? Tarvitseeko jotain dokumentaatiota? Entä tarttiko hilo-säädöt jotain katsastusta varten? Kiitos jo!
  6. Noh, opastusta löytyi ja jarrut tuli säädettyä. Tuo paikka pitää tarkistaa myös. Kone on seuraava joka vaatii jotain laittoa. Vaikuttaa siltä että aika monta asiaa saa tehtyä itsekin. Kiitos! Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
  7. Olen vastikään hankkinut itselleni Mini Mark 4 vm-80 auton, ja olen pian viemässä sen ensimmäiseen katsastukseeni. En oikein tiedä mitä odottaa katsastukselta, ja mietin josko kävisin näyttämässä sitä jollakin joka osaa siitä jotain sanoa ensiksi. Ajattelin ensin kysellä korjaamoilta suoraan, ja kaveri vihjaisi josko Mini-yhdistys osaisi auttaa paremmin. Tiedän itse autosta sen verran, että ilmeisesti sen takajarruja pitäisi säätää kai, mahdollisesti korvata 2 renkaista ja korjata peruutusvalo, kun se menee 2. ja 4. vaihteen kanssa päälle. Onko auttavaa näkemystä? Kiitos! Mikael Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
×
×
  • Luo uusi...