Jump to content

chiruchi

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

chiruchi's Achievements

  1. Ja tähän löytyikin helppo selitys. OSX kun tunkee tuota Spotlightin indeksointikuraa muistitikulle, ja vaikkei Finderi niitä näytäkään, niin komentoriviltä kun varmistaa että tikku on tosiaan FAT32 ja siellä ei ole tosiaan mitään muuta juuressa kuin tuo .bin -tiedosto, niin johan kelpasi Minille. Nyt on softat päivitetty O0
  2. Softan päivitys tökkii, josko joku osaisi siihen vielä antaa apuja: VIN-koodilla löytyy uusin UPD01008.bin, jonka heitän FAT32-formatoidulle USB-tikulle sellaisenaan juureen (muuta tikulla ei ole). Settings -> Software update sanoo jotta "This software cannot be installed to your vehicle..." Nykyiset softaversiot on: MX-003.004.031 TX-003.004.031 Virallisesti iPhone 6 ei ole tuettu tällä listalla. Uudempi softa tukisi.
  3. Ja vielä itse itselle vastaten: kaapelia on (ainakin) kahdenlaista. Tuo osanumero yllä on siis navigaatorilla varustettuihin ns. media-kaapeli, ja toinen piuha joka on täysin identtinen ulkonäöltään, on pelkästään musiikkiin jotta saa äänet läpi. Tällä jälkimmäisellä Mini Connected ei kuitenkaan toimi. Melkosta on tämä BMW/Mini-varaosatouhu jo ensimmäisenä päivänä! ;)
  4. Googlailu antaisi ymmärtää että osan "virallinen" numbero olisi 2338574 ja sama kaapeli käy BMW/Mini? Nimet vaihtelevat, mutta ovat luokkaa "BMW/Mini AUX Y-cable". Toinen osanumero, joka tulee vastaan on: 61 12 2 287 505 Muutaman kiinalaisen lightning-kaapelin ostaneena jätän ne suosiolla kauppaan, joten originaali olisi hakusessa. Ovat nuo kiinan kaapelit olleet aika järjestäen kertakäyttöisiä ja silloinkin huonosti :)
  5. Moi, Hain tänään MCS R56:n liikkeestä ja hymy korvissa ajeltiin kotiin ^-^ Auto on pari vuotta käytetty ja siinä on VIN-listan perusteella katsottuna tuo Mini Connected -toiminto. Pelkkä USB toimi kuten jotkut varoittelivatkin, että kaikki muu paitsi äänet kuuluivat puhelimesta. Myyjä ei osannut kertoa onko piuha ollut autossa uutena mukana (ja jos olikin, niin mihin puhelimen malliin) vai onko se lisävaruste. Lupasi kysellä alkuperäiseltä omistajalta. Tiedustelin Laakkosen *maksullisesta* varaosapalvelusta tuota välijohtoa. He eivät ehkä hieman yllättäen olleet kuulleetkaan koko johdosta... Ehkäpä jos heillä olisi toinen linja mikä maksasi 1,60e/min tuon 0,80e/min sijasta jossa tiedettäisiin vähän paremmin? :D Osaako joku sanoa löytyykö kyseistä letkua luokkaa eBay tai muualta vastaavasta paikasta joka hoitaisi homman kotiin? Mikähän osan nimi/numero on iPhone 6 (ns. "lightning"-liitännällä)?
  6. Terve vaan, uunituoreena ministinä muistuttaisin Fiskarsissa 9. Elokuuta olevasta Britit Kohtaavat -tapahtumasta, jossa on ainakin aiempina vuosina ollut sangen mukavasti erilaisia brittiautoja - ja joskus muitakin - ihailtavana. Tapahtuman kotisivut: http://www.brititkohtaavat.org/ Mainittakoon vielä etten ole missään tekemisissä tapahtuman järjestämisen kanssa, mutta käynyt parina vuotena paikalla ja komeaa on ollut - erityisesti jos sää on suotuisa ::) P.S. Onko muita (Mini-)tapahtumia nyt tai myöhemmin vuotta johon kannattaisi pöristellä pääkaupunkiseudulta kurkkimaan?
  7. chiruchi

    R55 JCW -12

    Jatketaan vielä sen verran offtopicia, jotta kävin koeajamassa tuon (ilmeisesti) skithundin JCW50:n Kamuxilla ja kyllä herätti halun omistaa [emoji16] Hintaa ja kilometrejä sekä ikääkin vain juuri sen verran että päädyin lopulta eilen tekemään kaupat '13 Cooper S R56:sta jolla rullattu 11 tkm. Ei se sama peli kyllä ole, joten seuraavan postin aiheena onkin ässän viritys [emoji38] On muuten kerrassaan huikean hyvä tuo alcantara-nahkaratti. Ihme ettei sitä löydy useammasta yksilöstä. Liekö niin tyyris? Mitähän kustantaa jälkiasentaa?
×
×
  • Luo uusi...