Jump to content

Ville

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Ville kaikki viestit

  1. Tietääkö kukaan onko Suomeen koskaan päätynyt yhtään Riley Elf tai Wolseley Hornet -nimellä valmistettua luksus-miniä? Hiljattain miettinyt jos toisin yhden Suomeen, tosin mieltä kaivertaa verokohtelu & rekisteröinti. Jos joku tietää miten moisia kohdellaan tullissa & konttorilla, kokemuksia otetaan mielellään vastaan. Käsittääkseni näitä kyseisiä pelejä ei koskaan tuotu maahan virallisia teitä.
  2. no jos newton ei auta niin kannattaa käydä aika ajoin vilkasemasta http://www.ebay.co.uk/ , jotain kamaa olen tuolta huutanut edullisesti. toisinaan harvinaisempaakin romua tarjolla, tosin vaara on että hinta nousee pilviin.
  3. jos ei muualta löydy niin ainahan on http://www.newtoncommercial.co.uk/
  4. Ville

    Ilkivaltaa?

    vanhasta ministä kelpasi hampparille keulamerkki. tietysti vietiin nokkelasti tunkemalla jotain väliin ja vääntämällä, näin saatiin maalipintakin rikki.
  5. lämmitin-hässäkän kun irrottaa pääsee käsiksi kahteen snadiin mutteriin jotka pitää kahta metallista kiinnikettä paikallaan, jotka toisesta päästään kiristyy lämmittimen kaapelin ja ryypyn kaapelin varteen. vähän fiddimäinen irrotella kun sormet ei meinaa mahtua mutta onnistuu kuitenkin pienellä värkkäämisellä
×
×
  • Luo uusi...