Jump to content

Kikka R

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kikka R's Achievements

  1. Moi! Voi juku. :D Jos saisin vielä kuvat sähköpostiini hisfaithfulservant62(ät)gmail.com, kiitos. Niin on sitten varmistettu vielä kerran asia. Anteeksi jos tämä tuntuu hankalalta. Haluan vain olla varma, että varmasti sopii. Matkahuolto kuulostaa hyvältä. :) Jään odottelemaan kuvia vielä.
  2. Moi! Anteeks, en oo muistanut käydä täällä kattomassa taas vähään aikaan. Voi hitsi toivoittavasti on vielä tallella. Olisko todellakin niin että vanne olis juurikin samanlainen kun tarttisin. Ei kolhut haittaa jos muuten on kunnossa eli ei siis kieroon ajettu tms. hasardia käynyt. Luulenpa, että omani on aika lailla samanikäisiäkin, joten ei todellakaan ikä mitään haittaa. Olisin kyllä tosi kiinnostunut vanteesta. Mitenhän sitä nyt voitaisiin varmistaa, että on varmasti samanlainen? Onko vanne missä päin Suomeaa, etelä? itä? länsi? pohjonen? Kuulutko kerhoon (Flying Finns)? Oletko kesäkokoukseen Kolille osallistumassa?
  3. Etsintäkuulutus! Löytyykö kenenkään nurkista ylimääräistä, liitteissä olevaa kuvan vannetta? Meillä kolme odottaa kaveria kun yksi on joukosta pois. Jos kaksikin löytyy niin aina parempi. Olis sitten varalle. Huom! Mikäli ei ihan samanlaista niin lähes voi myös tarjota, nyt vaan olis kova polte päästä taas nauttimaan ajamisesta. ::)
×
×
  • Luo uusi...