Jump to content

KKKa

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän KKKa kaikki viestit

  1. Elikkäs hakusessa olisi kunnostuskelpoinen mini. Ei tarvi olla rekisterissä eikä edes kaikki osat tallessa, pääasia että kori on suht. suora ja paperit löytyy. -Kari, 040-5301793 Rovaniemi
  2. Tarkoitatko tuota 25 800 maksavaa? Vähän turhan hyväkuntoinen projektiaihioksi. :o
  3. Jep, tämähän alkaa kuulostaa hyvältä. Pelkäsin jo että pitäisi alkaa metsästää tuota ässää. Onko tuon 1275 cooper S koneen tarkka tilavuus tuo 1275cc? Eli suurin mahdollinen motti 1593cc.
  4. Tuosta koneen/laatikon heikkoudesta olen tietoinen, tehokkaan ja kestävän paketin rakentaminen tulisi erittäin kalliiksi. Vaikka se monen ministin mielestä menee kulttiauton pilaamiseksi/raiskaamiseksi, autoon olsi tulossa moottori ja vaihteisto jostain muusta autosta. Sleeper- hengessä kuitenkin..
  5. Moi Itselläni ei ole ennestään miniä, mutta moisen rakentelu kiinnostaisi kovasti. Tehoa pitäisi tietenkin saada reilusti (solmu pakoputkeen ;) ), ja mielellään laillisesti. Tuo 1275 cooper S on ymmärtääkseni tehokkain vertailumalli? Mitä eroa on muilla mineillä tuohon 1275:ään? Lähinnä kiinnostaa nuo akselistojen ja jousituksen erot, tosin kaikki muukin tieto on tervetullutta. Eli minkälaisen minin raato minun kannattaa ostaa jotta selviän muutoksista mahd. vähillä muutosprosenteilla? Onko eri vuosimallien välillä merkittäviä eroja? Ps. Saa tarjota projektikuntoista miniä, vaikka sitten ilman moottoria..
×
×
  • Luo uusi...