Jump to content

askel_vakaa

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

askel_vakaa's Achievements

  1. askel_vakaa

    Kysymyksiä???

    Tänään kävin näyttämässä miniä katsastuksessa ja leima tuli :D Korjauskehoitus tuli kun jarruvalot ei syttyneet ihan heti kun poljinta painoi vaan vasta syvemmälle polkaistessa alkoivat palaa. Mistäs tuota jarruvalojen katkaisijaa lähtisi hakemaan??? Ja pystyykö sitä jotenkin korjaamaan vai pitääkö rakentaa joku uusi vanhan rinnalle.
  2. askel_vakaa

    Kysymyksiä???

    Ja lisää kymysyksiä pukkaa :D Löytyykö näihin vanhempiin malleihin jostain alkuperäistä tai alkuperäisen mallin mukaista verhoilukangasta, joko valmiiksi tehtyinä tai sitten ihan metritavarana...olisi tarkoitus nuo penkit verhoilla kun ovatten pikkuisen kulahtaneet 8-)
  3. askel_vakaa

    Kysymyksiä???

    Onkos joku laitellut turvavöitä tuonne takapenkin puolelle...pitäisi muksun turvakaukalo saada jotenkin kiinni ja kiinnostais miten ootte toteuttaneet turvavyön kiinnityksen? Voisihan tuon varmaan kiinnittää kuormaliinoillakin mutta kertokaa omia kokemuksia ja virityksiä :o
  4. askel_vakaa

    Kysymyksiä???

    Kiitoksia koirankopille vastuksista :) Taas selvisi paljon! Ostin tuon minin pienenä projektina ja nyt on tullut purettua erilaisia entisten omistajien sähköjohtovirityksiä pois ja heräsihän se Mini sieltä lopulta henkiin 8-) Mikä nappula muuten on siinä "kojetaulussa" oikealla jossa sellainen liekin kuva?
  5. Eli kun tuo -69mini on sen verran uusi tuttavuus niin pistetään tähän noita kysymyksiä niin ei tarvii aina uutta aihetta aloittaa jos tulee jotain mieleen ;) 1. Lohkossa on tollainen numerosarja 99H159A-HI4898 mitä muuta siitä selviää kuin koneen koko. 2. Koneen öljytilavuus? Ja eikös nuo vaihteistoöljyt ole tuossa samassa määrässä? 3. Mitenkäs tuo jäähdytinjärjestelmä ilmataan täytön jälkeen ja sen tilavuus? 4. Mistä saa selville kaasarin mallin? Eiköhän tuossa ole nyt aluksi...lisäillään jos tulee uutta mieleen. Etukäteen jo kiitoksia vastauksista 8-) 8-) 8-)
  6. Joo tonnisella koneellahan tuo mini on. Kiitoksia vastauksista 8-)
  7. Eli mahtaisiko jostain löytyä tuohon -69 miniin ohjeet sytytyksen säätämiseksi...kärkivälit, sytysjärjestys, ennakot yms.? :o
  8. Eli kuinka paljon tuossa minin kaasarissa tulisi olla sitä öljyä...täyteenkö asti?
×
×
  • Luo uusi...