Jump to content

tommy

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä tommy

  • Syntymäpäivä 28.01.1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://personal.inet.fi/koti/tommyjohanna

Profile Information

  • Sijainti
    Pornainen

tommy's Achievements

  1. Kaasari, putkisto ja imu/pakosarjat myyty
  2. Dodii tavaraa lisätty. tarjouksia kuunnellaan :D Hif38, putkisto 1,5" + imu/pakosarja mieluiten settinä, putsarin saa mukaan! Levikepalat 3/4" 4kpl Levikkeet + kromilistat Laitoin vielä vanteesta kuvan, ja vanteet ovat siis 6" leveät!
  3. Ei tunnu projekti ottavan tuulta alleen, niin myydään nämä pois. Ajettu arviolta n.300km, virheettömät, venttiilin hatut puuttuu. Tarjousten perusteella. Voin tuoda / nouto, vanteet pornaisissa. minispeed65@gmail.com Myyntiin tulossa myös muuta kilkettä, peltipakosarjaa/putkea, kaasaria, 850 moottori, hydronpalkeita. Kysy jos jollekin tarvetta!
  4. Tallin tyhjennystä, eli tavarat irroittettu toimivana -65 Morris ministä. Minin 850 kone ja laatikko. Nostettu keulilta ajokuntoisena n.1kk sitten. Kone myydään muuten täydellisenä, mutta kaasutin,imu/pakosarja ja laturi eivät kuulu hintaan. 200e Mk1 minin takavalot, täydelliset, pientä asiaan kuuluvaa kulumaa ja toisesta vilkunlasista pieni pala lohjennut. 60e Mk1 minin täydelliset etuvilkut/parkit lucasin lasisilla kuvuilla. 20e HUOM!!Valot/vilkut eivät sisällä kaikkia tiivisteitä!! Mk1 minin säleikkö/reunuslista sekä reunuslistan päädyt, kulumaa on mutta hyvä käyttökunto. 70e Saturnuksen suoralasiset umpiot ja valojen kromi rinkulat. Umpiot hyvät kromit kuluneet 25e Mk1 minin molemmat etupenkit, verhoilu suhteellisen hyvä musta "nahka" Toisessa penkissä istuinosa kulunut. 50e Jarru sekä Kytkin pääsylinterit, ei havaittu vuotoja. Pintaruosteessa, mutta puhaltamalla saa varmasti hyvät 50e Ostan mk1 tai mk2 minin aukeavat takalasit/pelkät kehykset. Myös mk1 morris cooper keulamerkki haussa. Kuvia saa s-postilla ja tarjouksiakin kuunnellaan.
  5. tommy

    Morris mini -65

    Pesu maksoi 700 ja iss-teollisuuspalvelu pesi. Halli on Porvoossa. Jos on tarvetta jollakin, niin numeron saa minulta privana mistä voi tiedustella ajankohtaa, kiirettä niillä ainakin nyt pitää, että talvella onnistuu varmaankin paremmin.
  6. Hyviä kuviahan sait otettua!! Laita vaan sähköpostiin tulemaan kun kerkiät. Kiitokset etukäteen :)
  7. tommy

    Morris mini -65

    Minin purku aloitettiin kesällä ja eilen saatiin koppa vesipestyä. Puhdasta jälkeä tuli. Uhp pesuhan vie kaikki ruosteet/pehmeät pellit mukanaan ja tuloksena oli vain 1 uusi reikä :o Laittelen tuonne kotisivuille kuvia tuosta pesusta kunhan kerkiän. Olihan tuo pesu sinällään tyyristä, mutta jos 5 tunnissa saa peltipuhtaan korin, kun vielä itse katselee sivusta, niin on se sen rahan arvoista ;D Kelkat olivat myöskin "kuin uudet" ja ne kiikutettiin hiekkapuhallukseen, ne saavat peitokseen por15 mömmöt. Myös kaikki muut käyttöön tulevat alustan osat puhalletaan ja maalataan tuolla porrilla. Ostettiin biltemasta hiekkapuhallus "kammio" alustan osien puhallukseen toivottavasti maksaa itsensä takaisin :-/ Alusta vaihtuu kuivaksi, eipä tuossa hydrossakaan vielä mitään vikaa ollut, mutta varma on aina varmaa ;D Koneeksi tulee Johannan ministä nostettu 1100 ja siihen sitten etsitään 1300 vaihteiston kera, eli tarjota voi!! Sähköt tehdään myös uusiksi, siinä varmasti sydän talvella vierähtään muutama viikko ennen kuin on nipussa.. Vanha sähkösarja on kyllä hyvin merkitty ja kuviakin on otettu riittävästi(toivottavasti). Eli päivittelen tuonne sivuille uusia kuvia, niin kaikki näkee millaista jälkeä sillä vedellä tulee. Painettahan tuosta pelistä lähti "vain" 2500 bar ja veden nopeus sekä melu luokkaa järkyttävä :)
  8. Ottikohan kukaan sunnuntain paraatiajosta kuvia?? Itse olimme ajamassa(sininen pick up).. eli saatiin kyllä autosta paljon hyviä kuvia, mutta olisi kiva saada myös katsomosta otettuja kuvia. :P Jos ei tänne foorumiin saada niitä niin laita vaikka s-postiin.
×
×
  • Luo uusi...