Jump to content

Calade

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Calade

  1. Tulipas täältä reippaasti vastauksia, kiitoksia vaan kaikille jo tässä vaiheessa!

     

    Itselle ei ole sillä aitoudella loppujen lopuksi yhtä paljon väliä kuin ulkonäöllä (ja tehoilla), eli vuosiluku 60 ja vähän päälle ei ole mikään ehdoton vaatimus. Ulkonäkö tässä varmaankin eniten painaa, ja Cooper S on se Mini minkä ulknäkö eniten viehättää. Autojen (ja muidenkin asioiden) tuunaaminen viehättää itseä aikas paljon.

     

    Katselin tässä Nettiautosta millaisia Minejä siellä oli tarjolla, ja tällainen osui silmään: http://tinyurl.com/5rre8l (alkuperäinen linkki sisälsi yli 1300 merkkiä, ajattelin vähän lyhentää.) Kyseessähän ei ole tosiaankaan vanha Mini, mutta hienolta näyttää. Pitäisikö tämäntapaista harkita, kun ei ole kuitenkaan halua entisöinnistä maltaita maksaa?

  2. Eli olen harkinnut vanhan, 60-luvulta olevan Austinin Minin hankkimista, ja haluaisin pyytää kokeneemmilta harrastajilta apua asiaan. Itsellä ei ole vanhoista autoista oikeastaan minkäänlaista kokemusta, sukulaisilla jonkin verran.

     

    Malli saisi mielellään olla se hienoin tai tehokkain mahdollinen (parhaassa tapauksessa molempia), rahaa ostamiseen sekä kunnostamiseen on käytettävissä riittävästi.

     

    Eli mistä tällainen auto kannattaisi hankkia, mitä kaikkea tärkeää ostaessa pitäisi huomioida jne, kaikki vinkit erittäin tervetulleita!  :)

×
×
  • Luo uusi...