Jump to content

Calade

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Calade kaikki viestit

  1. Tuo Clubmanin ulkonäkö ei oikein viehätä, eli kyllä se varmaan pitäisi sitten jostain löytää sellainen Cooper S aihio jos tästä mitään tulee. Kiitoksia kaikille vielä kerran avusta :)
  2. Mikäs mahtaisi sitten olla tehokkain ennen vuotta -78 tehty malli?
  3. Katsoin tuossa Wikipediasta, että ERA Turboa olisi alettu tehdä 80-luvulla. Eikös se ole vähän ristiriidassa tämän -78 vuoden kanssa, jos se on tehokkain malli? Ja sitten, jos haluaisin kysellä enemmän neuvoja itse rakentelupuoleen ja osien valintaan, kannattaisiko sitä varten tehdä uusi aihe tänne foorumeille vai jatkaa tähän?
  4. Mieli on nyt tosiaan muuttunut aika lailla, eli olen miettinyt sellaisen ennen -78 tehdyn Minin tuunaamista oikein kunnolla.. bodykitti, maalaus jne. Mitäs olette tällaisesta mieltä?
  5. Se, että olin aluksi ostamassa hienointa ja parasta vanhaa mallia johtui siitä, etten tiennyt varaosista yms. oikein mitään, ja kun on nyt kuullut juttua niiden harvnaisuudesta niin on mieli vähän muuttunut. Rahaa ei ole mitenkään älyttömiä määriä, mutta pitäisi olla tarpeeksi tällaiseen :)
  6. Mikäs olisi sitten sellainen vuosimalli, johon saisi varaosia hyvin? Ja jos tosiaan -78 jälkeen tehdyt ovat päästörajojen rajoittamia, mielellään jotain ennen sitä.
  7. Auto ei tulisi siis pelkkään harrastuskäyttöön, vaan sillä pitäisi jonkin verran ajellakin.
  8. Tulipas täältä reippaasti vastauksia, kiitoksia vaan kaikille jo tässä vaiheessa! Itselle ei ole sillä aitoudella loppujen lopuksi yhtä paljon väliä kuin ulkonäöllä (ja tehoilla), eli vuosiluku 60 ja vähän päälle ei ole mikään ehdoton vaatimus. Ulkonäkö tässä varmaankin eniten painaa, ja Cooper S on se Mini minkä ulknäkö eniten viehättää. Autojen (ja muidenkin asioiden) tuunaaminen viehättää itseä aikas paljon. Katselin tässä Nettiautosta millaisia Minejä siellä oli tarjolla, ja tällainen osui silmään: http://tinyurl.com/5rre8l (alkuperäinen linkki sisälsi yli 1300 merkkiä, ajattelin vähän lyhentää.) Kyseessähän ei ole tosiaankaan vanha Mini, mutta hienolta näyttää. Pitäisikö tämäntapaista harkita, kun ei ole kuitenkaan halua entisöinnistä maltaita maksaa?
  9. Eli olen harkinnut vanhan, 60-luvulta olevan Austinin Minin hankkimista, ja haluaisin pyytää kokeneemmilta harrastajilta apua asiaan. Itsellä ei ole vanhoista autoista oikeastaan minkäänlaista kokemusta, sukulaisilla jonkin verran. Malli saisi mielellään olla se hienoin tai tehokkain mahdollinen (parhaassa tapauksessa molempia), rahaa ostamiseen sekä kunnostamiseen on käytettävissä riittävästi. Eli mistä tällainen auto kannattaisi hankkia, mitä kaikkea tärkeää ostaessa pitäisi huomioida jne, kaikki vinkit erittäin tervetulleita! :)
×
×
  • Luo uusi...