Jump to content

PetriH

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PetriH kaikki viestit

  1. PetriH

    O: moottori

    Tarve ohi, moottori löytynyt. Kunto tosin vielä tarkistamatta, (seissyt kauan).
  2. Tarvetta 850cc hyväkuntoiselle moottorille, nykyinen on tässä kunnossa: kuva1 kuva2. Saa toki olla myös 1000cc jos 850 ei löydy. Tulee kiinni -67 MK1 Morris Miniin. yhteydet s-postilla tai yv.
  3. PetriH

    paperit hakuses

    Noniin akesta tuli tällä viikolla laput jossa tiedot, autohan oli siis -67. Nyt sitten vaan odottamaan kunnostusvuoroa.. muutama auto pitäisi saada ajoon ennen miniä.
  4. PetriH

    paperit hakuses

    Noniin AKE:lta tuli tänään kirje ja arvatenkin he eivät olleet löytäneet mitään sillä numerosarjalla joka löytyi pohjasta. Nyt kun löysin sen kilven niin siinä lukee näin : M/A2S4 L 490223M, Ja tuo 490223 löytyy myös meistettynä kuskinpuolen poikkituesta. Tuolla numerolla luulisi siis löytyvän AKE:sta tiedot? Tarvitsevatko he kokolitanian vai riittääkkö pelkkä numero-osa?
  5. PetriH

    paperit hakuses

    Pyyhkijänmoottrorissa lukee 5 67, eli siis taitaa olla -67. Lisäksi löysin sen peltilaatan joka on siinä jäähdyttimen paikan päällä korissa 2 ruuvilla kiinni. siinä oli 6 numeroinen numerosarja(joka löyty myös korista meistattuna) ja lisäksi muutama kirjain. onko tämä 6 numeroinen se numero joka löytyisi myös rekisteriotteesta vai onko se se joka on siinä apukuskin lattiassa? Soitin AKE:n asiakirjapalveluun että ettisivät sillä pohjasta löytyneellä numerolla papereita autoon. Saa nähdä löytyykö mitään,2-3 vkoa pitäis kestää.
  6. PetriH

    paperit hakuses

    niin niitä kuvia löytyy täältä
  7. PetriH

    paperit hakuses

    Nyt olis hommattu Morris Mini Mk1,josta puttuu paperit. Minkä numerosarjan perusteella kyselen papereita AKE:sta. Löytyy ainakin 3 numerosarjaa.. eka (F8301XX) löytyy just just apukuskin lattiasta. Toinen (FE11402XX)löytyy kuskin sisälokasuojassa moottoritilassa. kolmas löytyy kuskinpuolelta konehuoneesta myös (4802XX) (numerot sensuroitu) Mitään tyyppikilpeä en löytyny,onkokaan siinä ollut sellaista? Huomenna mini kotiutuu,kuvia tulee..
×
×
  • Luo uusi...