Jump to content

1275 A+

Jäsenet
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä 1275 A+

  • Syntymäpäivä 02.06.1973

Profile Information

  • Sijainti
    Ulvila

1275 A+'s Achievements

  1. Tämän viestin jälkeen tulleita tarjouksia en enää huomioi. Viimeisen tarjouksen jättänyttä pyydän ottamaan yhteyttä s-postilla tai soittamaan, yhteystiedot näkyy nettisivulla.
  2. Eli, onko huutosi 250+50=300 vai oletetaanko että huutosi on antamieni ohjeiden mukaan 250+5=255€ ?
  3. Tuli laitettua liian pitkä aika huudon aloitus ajankohdaksi. Huudot saa alkaa nyt ja päättyy huomenna klo 18.00 huom ei hintavarausta
  4. Renkaista tarttis ja päästä eroon, joten nyt alumiinivanteet renkaineen huutokauppa periaatteella pois. Lähtö hinta olkoon 250€ ja huudot vaikka 5€ välein. Huuto aika tämän kuun loppuun. (31.5.2011) Varmasti aktiivisimmat sivuilla kävijät tämän huomaa. Postitus tai nouto. Jos mielessäsi on sopiva hinta tuolle rengas sarjalle, voit koittaa ostaa suoraan (tarjous sähköpostiin). Luonnollisesti huutokauppa keskeytyy silloin. HUOM HUUDOT FOORUMILLE ja lisäät itse aina tuon 5€ aikaisemman huuden päälle. http://morrismini.nettisivu.org/
  5. Kiitos kaikille, osista kiinnostuneille ja niitä ostaneille. Lähes kaikki osat on jo myyty, mutta nuo alumiini vanteet renkailla on vielä myymättä. Jokunen osakin siellä vielä roikkuu. Yhteystiedot näkyy netti sivulla. http://morrismini.nettisivu.org/
  6. 1275 A+

    Vaihdekeppi

    Katselin noita projekti kuvia ja tuli sellainen asia mieleen kuin, vaihdekepin sijainti ns kardaanitunelissa. Omani menee aika lähelle penkkejä ja varsinkin pakkia laittaessa osuu keppi penkkiin. Auto on 69 mk2. Vaihteen siirrin on metrosta kuin myös moottorikin ja siirrintä joutui lyhentämään. Nuo kepin läpivienti reijät ovat valmiina niin pitkäkeppiselle ja lyhytkeppiselle. Ilmeisesti niitä läpiviennin paikkoja on vuosimallin muuttuessa muutettu???????
  7. 1275 A+

    tailke

    Suuret kiitokset. Mistä tuon luettelon voi hankkia.
  8. 1275 A+

    tailke

    Olisitko ystävällinen ja laittaisit kuvat vielä konepellin lukituksesta. Osien etsiminen tuottaa hieman hankaluuksia kun ei tarkkaan tiedä mitä kaikkia tuo lukitus pitää sisällään.
  9. 1275 A+

    Sähköinen puhallin

    Mihen olette laittameet termostaatti kytkimen, letkun väliin vai juottaneet syyläriin kierteet.
  10. 1275 A+

    Sähköinen puhallin

    Tarkoitatko syylärin ja sisälokasuojan tiivistyksellä sitä kumi tiivistettä mikä kiertää sen syylärin kehän ympäri???. Mitään muovisia sisälokasuojia ei tässä ole (1969)
  11. Miten tuon sähköpuhaltimen kannattaa laittaa, lokasuojan sisälle vai. Tuskin maktuu konehuoneen puolelle syylärin ja pellin väliin. Miten olette laittaneet puhaltimen kytkennät, anturin kautta vai kytkin ohjaamoon. Tässä syylärissä ei ole vakiona mitään anturin paikkaa, joten sellainen siihen pitäs juottaa. Toinen olis se adapteri letkun väliin. Onko jollain kokemuksia eri puhaltimista. Mikä halkaisia on sopiva.
  12. 1275 A+

    Ovien ikkunat

    Kiitoksia tästäkin..........
  13. 1275 A+

    Öljypainemittari

    Kiitoksia.... Mistä tuon luettelon voi hankkia tai ladata...
  14. 1275 A+

    Öljypainemittari

    Tuli hankittua Smith:n öljypainemittari ja kun lueskelin näitä juttuja niin tuli sellainen asia eteen kuin. Tuleeko tohon mittariin suoraan öljypaine vaiko anturin kautta. Mittari on niin sanotusti mekaaninen, enkä tarkoita anturilla mitään sähköitä anturia vaan sellaista painekelloa????vai mikä lie virallinen nimi.
  15. 1275 A+

    Ovien ikkunat

    Onko se krominen ruuvi+tiiviste ainoa osa mikä tulee liuku ikkunoiden ulkopuolelle. Siis siihen liuku ikkunan lukitus mekanismiin.
×
×
  • Luo uusi...