Jump to content

Janetzky

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Turku
  • Interests
    Mini 1293 69'

Janetzky's Achievements

  1. No niin, eka postaus tälle saitille ja heti keskustelua saatiin aikaan. Jiikoolla ihan ymmärrettävät kommentit. Tosin sen verran täytyy sanoa etten ole autoa entisöimässä/tankkia hankkimassa koristeeksi vaan tarkoitus käyttää tankkia tankkina bensalle ::) Ja jos haluaa takaluukkuun kuljetus/tavaratilaa niin kandee hankkia pakettiauto. Mini on mulla täysin hauskanpitoväline ja sellaisena pysyy. Aina pitää kehittää jotain näpräämistä ja sitä varten toista tankkia nyt metsästämässä. Ei mun ole yleensä tarvinnu hankintojani hirveesti perustella mutta hyvä että saatiin vähän keskustelua tähänkin "ostoilmoitukseen". Heh..
  2. Juu ajatus itseasiassa olikin sellainen että tuo nykyisestä kuskin puolen tankin torvi siirretään takaluukun puolelle piiloon ja oikean puolen tankille (jos semmoisen löytää) tehdään sama operaatio ja näin ollen takakulmat ja siisteiksi ja pyöreiksi. Noita firmoja on kyllä jotka oikean puolen tankkeja myy mutta hinta on kieltämättä aika korkea ja ainakin MiniSparesin tankkeissa oli jotain laatuvirheitä ja myyvät vaan noutoasiakkaille. No, pitää tässä vielä sumplia vaihtoehtoja..
  3. Ahaa, pitänee tyytyä tässä vaiheessa pienempään. Siis jos tätä pienempää jollain on ylimääräisenä?!
  4. Vasemmalle ja oikealle puolelle. Ja molemmat sitä suurempaa kokoa (n.35L). Sen verran hyvässä kunnossa tarttis olla että bensat pysyy sisällä ja korkki menee kiinni. Muuten ei nyt niin nuukaa. Jos jollakin noita ylimääräisenä lojuu tallissa niin olen valmis ostamaan poies. Multa saa vaihdossa kuskin puolelle 25 litraisen jos tarvis. Yhteyttä voi ottaa vaikka yv:llä tai numeroon +358400935509/Janne
×
×
  • Luo uusi...