Jump to content

toletin

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

toletin's Achievements

  1. Tämä ketju alkoi nopeusmittarin tunnistamisesta. Se oli menestys. Totesin myös että mittari on myynnissä jos hinnasta päästään yhteisymmärrykseen. Tämä ketju on ollut tehokas kanava, luultavasti saanut enemmän huomiota, kuin normaali myynti-ilmo konsanaan. Kiitos siitä aktiivisille mörökölleille! Mielelläni luovuttaisin kaikki osat samalle ostajalle, koska en näe järkeväksi pistää vanhoja autonosia romuunkaan, niille voisi löytyä ottaja ostajan kautta. Minä en niitä tarvitse enkä aio säilytellä. Pitäisikö minun nyt tehdä samasta asiasta eri ilmoitus tuonne myyntipuolelle? Kai tämä asia selviää tästäkin ketjusta? Jääkööt minulta tekemättä! Siis osta mittari, kaupanpäälle tulee sekalaisesti muita osia, vähän niinkuin ylläripyllärinä, capiche?
  2. Tässä ketjussa henkilö, sehän olen minä, yrittää saada myytyä osia niitä tarvitseville pientä korvausta vastaan. Muut kirjoittajat vähättelevät osia kun ajattelevat saavansa nuo kultakimpaleet siten puoli-ilmaiseksi. Vaikka kaikkihan me tiedämme niiden olevan todellisia harvinaisuuksia... :)
  3. Jaa katoppa pölykapselikin löytyy -60 luvulta. Siinä on M-kirjain keskellä. Ja joku ihme vekotin oisko lämppärin puhallin tms. Kai noissa mineissä sellainenkin oli ? :) Niitäkin vissiin on maailma täys?
  4. No mitä pidät niille hintana jos vaikka ostaisin? Vai oletko noita nimimerkin "minorv8" edellä mainitsemia "mullapa on mistäs sulle saatais " -tyyppejä? >:D
  5. Tämä minun on vissiin eri? siinä on numero 40768 F. Tämä öljynsuodattimen mötikkä vai mikä lie (?) löytyi samasta paikasta. mahtaako olla ministä?: Nämäkin minulle turhia. Jos joku haluaa ne ostaa laittaa tarjousta tulemaan. Vaikka könttäsummaa kaikista yhdessä.
  6. Siis puhutaanko nyt maili- vai 200 km-mittareista? Mk1? Alkaa tuntua siltä että minimiehillä suurin ongelma on - "mutta mistä rahat?" Siksi kai harrastuskohdekin Mini? Minulta saattaisi löytyä lisääkin kyseisen minin osia, mutta niitähän saa kuten e. on m. pilkkahinnalla mistä vain. Siis olkoot verstaan hyllyssä pölyttymässä. Motonet myy halvemmalla.
  7. Tuossa aikaisemmin on 200€ tarjottu, mutta sillä en vielä myynyt. Taidan antaa sen vanheta vielä toiset 50 vuotta. Jospa sitten jälkeläiset löytäisivät ostajan. Toinen saa perinnöksi seinäkellon ja toinen minin mittarin... :) No niin, nyt siitä tuli jo suvun perintöä. Hinta varmaan nousi samalla...
  8. Ai niin tällainenkin tuolla hyllyssä pölyyntyy. Eikö kukaan ole aitoa mittaria vailla? Vaihtoakin voi ehdotella, nauretaan sitten ajatukselle yhdessä.
  9. Tosiostaja laittaa yvllä tarjousta tulemaan... ;)
×
×
  • Luo uusi...