Jump to content

faake

Jäsenet
  • Viestit

    49
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Viestit kirjoittanut faake

  1. Eräs tuttava jokunen vuosi sitten ehosti yhden projektin ajokuntoon ja siihen tulin rumpujen tilalle levyjarru paketti enkusta. ihmetteli kovasti kun mukana tulleet shimmit ei riittäneet vaan nivelet oli liian piukat. Oli lähettäneeltä firmalta asiaa kysellyt ja saanut vastauksen että pallot pitää hioa kuppeihin hienolla hiomatahnalla. Kaveri teki näin ja avot rupesi shimmit riittämään ja nivel liikkumaan.

  2. Taisin joskus ennenkin mainita oman minin lämpöisenä käyvästä moottorista, kesäkuumalla 100;n nopeudella.  En muista mikä termostaatti koneessa silloin oli ,mutta joku minin normi varmaan. Rälläkällä hieman pienensin fordin kentin 92 asteista termaria että sopi miniin, sen jälkeen ei ole ollut lämmön kanssa harmaita hiuksia,tässä iässä ne alkaa tuleen jo muutenkin.

  3. Morjensta vaan! Nyt en oo ite ajellu minillä kun katsastushenkilö oli viime vuonna sitä mieltä että pohjaa  pitäis paikata. Ensimmäisenä kesänä kun ite minillä ajelin niin tuppas oleen samoja ongelmia. No minissä oli joku , olisko ollut alle 80 asteinen termostaatti paikallaan, eikä tuohon laitteeseen kukaan tarjonnut oikeastaan parempaa niin piti itse vanhasta fordin kent moottorin 92 asteisesta termarista soveltaa miniin sopiva. Ei ole lämpöongelmat vaivanneet sen koommin.

  4. 15 prossaa Minissä kuulostaa kauheen pienelle lukemalle. Taitaa olla paremminkin 25 tai enemmän häviöt normaalisti Minissä. Tai näin ainakin muistelisin? Voi olla että muistelen Edam juuston prosentteja mutta tuli vaan tämmönen ajatus.

  5. Jos on toinen puola niin kannattais kokeilla vaihtaa se ensin. Ja jos viime käymisen jälkeen on vieraillut niitä koulukavereita niin kattele kaikki johtoliitokset et ovat kiinni eikä ole kirkasta teippiä liitoksien välissä. Pyörijän olemassaolo kannattaa myös kattoo ja jakajan kansi et on kaikki hilppeet mukana ja niin kuin niitten pitäiskin.

  6. Männän ns.tappikorkeus on eri 1100 ja 1000 moottoreissa eli kun on sama kiertokanki ja huomattavasti pidempi isku kun 1000 moottorissa niin mäntä tulee reilusti yli lohkotason. Minisparesilla mäntiä numerolla P20397-30 kokoa +0,030 mutta näytti ettei tällä hetkellä varastossa mutta kysymällä varmaan saa tietoa milloin mahdollisesti saatavana. Myös bpnorthwest.com ja minimania.com löytyy mäntiä 1098 moottoriin.

  7. No niin loppu hyvin kaikki hyvin. Pienet merkityksettömät asiat tuntuu aina junnaavan näissä katsastusasioissa, mutta kun saadaan selvä asia viralliseksi niin tunnelma on aina positiivinen ja asianomistajalla hyvä mieli.

×
×
  • Luo uusi...