Jump to content

rado

Jäsenet
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän rado kaikki viestit

  1. Unohtanu päivitellä ja nyt Mini lämpeää "sähköisellä luxus webastolla" eli pumpullisella vastuksella. Aivan mahtava laite ja kaikkien vehkeiden "lohkolämmittimet" hankin tästä lähdin Tuontitekniikasta jossa ystävällinen palvelu & ihmisläheinen.. Siinä firmoille vähän esimerkkiä :)
  2. Miksiköhän lämmittimen letku ei lämpene selvästi vaikka Termo päällä jo 10min ?
  3. Siellä lepää. Ilman akkukotelon irroittamista ei kannata haaveilla lämppärin laitosta. Kaikki meni suht kivasti siihen saakka kun lämmintä piti testata tai tarkemmin auton omaa lämmityskiertoa. Ajoin ja käytin sekä taas ajoin, mutta hyttiin ei vaan tullu lämpöä. Ilmasin ja ajoin taas, tuloksetta. Ilman sain pois vasta kytkemällä termon verkkoon. Sitten alkoi auton omakin lämmitin lämmittää ja paisuntasäiliö hulahti tyhjäksi. Loppu hyvin ja toivottavasti toimii vielä huomennakin :)
  4. Ok. Mitäs jos nappaan sisäänmenon lämppärin kennolta ja hytissä lämpötilansäätö ei olekaan täysin punaisella ? Lämppärin pumppu alkaa huutaa hoosiannaa kun uutta vettä ei tule suljetun venttiilin takia ?
  5. Jos kerta ylempään letkuun niin kumpi pää sisäänmenoksi pumpulle ? Sisätilasta tuleva vai moottorista tuleva ? Ajattelin että sisätilalta tuleva jotta lämmin vesi ensin moottorille, mut jos taas vesi menisi ensin sisätilaan, niin voisi samalla käyttää auton omaa sisäpuhallinta puhaltamaan lämmintä hyttiin ja "ylijäämä" lämpö menisi vasta moottorille..
  6. Kumpaanhan tulipellistä läpi menevään letkuun tuo lämmitin tulis nyt asentaa & kumminpäin virtaamaan ? Sisällepäin työntämään lämpöä vai mielummin koneeseen ensin ?
  7. Laittakaa linkkiä ebay:n lämmittimiin ?
  8. Kumpikohan letkuista on kumpaan suuntaan virtaava vai pitääkö letku katkoa ja pistää autoa käyntiin ja seurata mistä letkusta virtaa ja mitenpäin ?
  9. ^hienoa. Kumpaan hyttiin menevään ketjuun tuo letkulämppäri tulis asentaa ?
  10. Millainen lohkolämmitin, letkulämmitin vai peräti säteilijä tuohon 2005 Oneen 1.6 myllyllä tulisi tilata ? Millainen savotta asennuksen kanssa
  11. Kukaan ei tiedä voiko Inpalla tai DISsillä ohjelmoida valoja ?
  12. Ohjelmoidaanko valot Inpalla, Dissillä vai jollain muulla ohjelmalla ?
  13. Onko teillä valoviiksessä "vain" kolme asentoa ? Off-parkit-ajovalot.
  14. Saako tähän vessaan jotenkin automaattisia ajovaloja jottei aina unohtuisi tuo valokatkaisimen pyörittely ?
  15. rado

    Laatikkokeskustelua ...

    Apulaakerit pitää ääntä kytkin ylhäällä tai kytkin pohjassa vai vain ajossa ? Onko 2005 ykkösessä jo Getrakki (5-V)
  16. Tänään vaihdoin sitten koko vaijerin kun vanha oli jo venynyt liikoja. Olipahan jumppa. Vaijerin lukkopäätyä ei pystynyt näkemään, joten jouduin purkaa puolen ovea. Oven lukkolaite mahtuu kuin mahtuukin tulemaan kokonaisena oven sisältä pois, mutta takaisinlaitto oli tosi haastavaa. Jossain asennossa se sitten mahtui kun ikkunakoneiston hissiä oli ensin löystänyt oven alaosasta. Nyt kun palikka ollut kädessä, onnistuisi vaijerinvaihto ehkä jopa niin ettei ovesta tarvitsisi purkaa mitään.
  17. rado

    Laatikkokeskustelua ...

    Kukaan ei tiedä mikä askista porsii ja vaihteiden lisääminen on saanut ne kestämään ? Erikoinen yhtälö ;)
  18. rado

    Laatikkokeskustelua ...

    Lähinnä askit ennen R52 eli 2006(kö?) ? Mikä sieltä pettää kun tuo aski niin herttaisen pieni ?
  19. Mikä noista ennen vuotta 2006 valmistetuista manuaaleista hajoaa ? Laatikon rakenne liian kevyt/heikko/pieni, mutta mikä sieltä konkreettisesti porsii & miten oireilee ennen jos oireilee ?
  20. Onessa kaasuläppä aukeaa vain 90% & Cooperissa 100%. Tästä pieni tehoero. Kaksivärisyys sekä Cooper-lätkä tietysti vielä eroavat ;). Hyvä tietää kun palikkoja tilailee..
  21. 2005 ei siis kotikonsten mitenkään ? Ankeat asetukset :(
  22. ei onnistunu. Mitenhän DIS:llä ja jos niin minkä valikon alta ?
×
×
  • Luo uusi...