Jump to content

cantoona

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän cantoona kaikki viestit

  1. Terve! Mulla olis tällainen paketti http://www.nettivaraosa.com/vanteet/1897618 , tee tarjous!
  2. Oliko noissa sulla renkaita päällä? Kelpaisiko tällaiset sulle https://www.mcff.net/forum/topic/5896-m-minin-original-16-alut-renkaat/?
  3. Eli nämä osat "pressure converter" ja "tank air vent valve/electo valve" . Pressure converter on 2013 Cooper S:stä, ebaystä tilattu kolari autosta. Tilasin ns. turhaan. En voinut kokeilla kun yksi letku oli liian lyhyt. Tank air vent valve/electo valve, Cooper S 174hv, vm.2008 autosta, vaihdettu ns. turhaan. Syy oli sytytys tulpissa. KUVAT saa halutessaan sähköpostiin!!! Lähetetään. Kulkeutuu matkassa myös Vantaan suunnille. Hinta 40e/kpl TAI 60e yhteensä! Askola risto_kantola@hotmail.com
  4. No nyt oli imusarja irti ja edellä mainitut palikatkin tuli vaihdettua. En usko noiden osien vaihdolla olleen juurikaan merkitystä, kun näin nuo imu kanavat. Voi VI%¤#U mikä määrä karstaa. No iso purkillinen brakekliineriä meni ja 2 T-paitaa...sitten erotti jo venttiilin varret lautasista. Kyllä sinne paljon vielä paskaa lautasten päälle jäi, mutta ilman mitään erikois työkaluja en tohtinut enempää ekalla kerralla. Ja se vaikutus kyllä jo tuntui. Hieman ryki ensimmäisellä kilometrillä ja putkessa paukkui...mutta siitä se tasaantui ja nyt on vedot ja käynnit kunnossa. Todellakaan en usko minkään kemikaalin tuota ilman mekaanisia toimen piteitä putsaavan. Tosiaan sellainen reilu 2 tuntia tuossa vierähti...ei paha vaikka useamminkin aukoisi. Ihmettelen tosiaan jos ei tuota millään tavalla noteerata huolto pisteissä.
  5. Täällä nykimiset loppuivat tulppien vaihdon yhteydessä. Päädyin Brisk Silver racing tulppiin. Nuo venttiilit joista on yllä ollut puhetta, olen myöskin tilannut. Löytyivät 2013 mallisesta kolariautosta maailmalta. Tietysti hinta houkutteli nuo varalle ostamaan:) Mutta pää asia että oireet tuntuisivat toistaiseksi ainakin olevan hallinnassa. Seuraava aihe olisi tyhjä käynnin aaltoilu??? Eli pientä epätasaisuutta tyhjäkäynnillä. Minkälainen tyhjäkäynti moottori järjestelmä tässä on, ja onko mahdollista putsata jotenkin?
  6. Hieno homma! Tilaankin sitten vastaavat palikat varmuuden vuoksi. Ebaystä näytti saavan samoihin hintoihin. Tuosta mainitsemastani "koputus" äänestä löysinkin juttua maailmalta...eli ilmeisesti normaalia mineilyä;) http://www.northamericanmotoring.com/forums/stock-problems-issues/182666-2010-mini-knocking-noise-from-boot-2.html
  7. Mistähän tuollainen sähköinen huohotus venttiili löytyisi? Ajelin tuossa tankin korkki raollaan, ja nykimiset hävisivät liki kokonaan, eikä ajon jälkeen kuulu enää tankin puoleltakaan mitään ääniä. Korkki menee nyt ainakin vaihtoon aluksi. Tuon venttiilin voisi myös tutkia seuraavaksi.
  8. Ajettu 83tkm. Tulpat ajattelin kokeilla. Sellaisen huomion tein tänään,että kun auton sammuttaa ns. ajon jälkeen tai start&stop ominaisuuden johdosta, niin auton taka osasta kuuluu "koputus". Ihmettelin tuota ja sitten keksin avata bensa korkin...suhahti mielestäni rajusti ja koputus loppui. Eli voisiko olla että tuo tankki ei huohota jostain syystä??? onko ainut huohotin tuossa korkissa??? Tuohan mahdollisesti selittäisi asiaa,vai???
  9. Eli pieni nykäisy silloin tällöin kun polkasee, mutta selkeinmin ongelma ilmenee, kun 3 vaihteella vedättää ja vaihtaessaan 4:lle kun polkasee uudelleen kaasun pohjaan, niin nykii hetken kunnes taas lähtee ihan normaalisti. Tulpat? puolat? ideoita? Juuri katsastettu, eikä päästöissä näkynyt mitään poikkeavaa. Ei vika koodeja.
  10. Lukee minullakin tuo 0kg , mutta eikös tuo juurikin muutu siinä sitten katsastuksen yhteydessä?
  11. Westfalian koukun lupasivat ja 1000kg. Eli saa siihen:-)
  12. Vm 2008 , Vinkkejä vetokoukun ostoon sekä asennus paikan valintaan Uudenmaan/Itä-Uudenmaan seudulla. Saikos tähän malliin muuta kuin 750kg koukun,vai???
  13. Moro! Mistä päin osaisin tulla nuo lattia matot sulta hakemaan.? -Risto
×
×
  • Luo uusi...