Jump to content

Sami_R

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Sami_R

  1. Auto Cooper D -11 N47 koneella.

    Pukkaa vikakoodia 4A44, 4A34 ja AB94 ja auto sammuu "lennosta". Bochin testeri.

     

    Veikkauksia??

     

    Hieman päivitystä asiaan. Suuttimille menevä johtosarja oli hankautunut ja meni oikosulkuun. Uusi johtosarja tilattu. Toivottavasti korjaantuu sillä.

  2. Elikkäs, pitäisi heittää Miniin uusi akku. Potilas on -11 Cooper D. Kaupasta tarttui mukaan Bosch S6008, 70AH AGM akku. Alkuperäinen näyttäisi olevan BMW/Exide 70AH AGM.

     

    Pari juttua. Miten tuo akun suojana oleva pyyhkijänkaukalon muovi lähtee purkautumaan pois ja kuka koodaa autolle että nyt olis uusi akku? Tässähän on kaiketi sama systeemi tuon akun vaihdon kanssa kuin uudemmissa Bemareissakin, että IBS:lle täytyy kertoa että akku on vaihdettu?

  3. Moi.Vähän oli vetokyky pieni pettymys.kyseessä Countryman SD etuveto manuaalijarruton kärry 500kgjarrullinen 800Kgautomaatilla jarrullista 1200kg???terv.Minikö

    Onkohan kaikissa automaateissa tuo jarrullisen kärryn paino 1200kg? 800kg on kyllä onnettoman vähän.

    Lähinnä mielessä olisi tosin Cooper SD nelivetona. Käytettynä Saksasta.

    ...niin ja onkohan automaatti 6 vai 8 -pykäläinen?

  4. Olisiko kellään tietoa siitä millaista kärryä saa vetää Countrymanin milläkin moottori / vaihteisto yhdistelmällä? Tuntuu vähän huonosti löytyvän infoa asiasta. Onko eroa esim. Cooper D / SD, manuaali / automaatti -välillä? Nelivetona luonnollisesti. ;)

    En ole nyt etsimässä mitään ultimaattista vetojuhtaa, siihen on eri vehkeet, mutta olisi hyvä jos tarvittaessa voisi vetää edes jonkinlaista jarrullista kärryä.

  5. Laitetaan tänne jatkoksi, kun en viitsinyt aloittaa uutta topiikkia.

     

    Miten jos Minissä on RunFlat renkaat, niin kuuluuko varustukseen silloin tunkki ja rengasavain ym., vai onko tavaratilassa vain tyhjä tila niille? Merkkiliikkeen myyjä väittää ettei autossa ole tunkkia ollutkaan kun on runflatit. Miten on pitääkö siis paikkansa vai voinko vaatia että täyttävät työkaluboksin puuttuvista osin?

×
×
  • Luo uusi...