Jump to content

mpm

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mpm's Achievements

  1. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Ja valitettavan sitkeää sorttia vieläpä. Kuten tuossa aiemmin tulikin mainostettua, niin minun menopelistäni tuo lasiongelma korjattiin reilu kuukausi sitten. No, eikös se uusiutunut tuossa toissapäivänä. Ihan normalisti avasin kuljettajan oven sisältäpäin ja auto oli vieläpä jo ihan lämmin, mutta lasi ei laskeutunut alaspäin eikä ole tehnyt sitä kyseisen episodin jälkeenkään. Myös tuo lasinnosto-ongelma (lasia ei tahdo saada jäämään ylä-asentoon) uusiutui. Muilta Mini-foorumeilta löytyneet ohjeet tuon rolldown-mekanismin resetointiin eivät myöskään minulla toimi. Että ei muuta kuin koslaa taas takuuhuoltoon... :( Muun muassa täällä: http://www.northamericanmotoring.com/fo ... ipper.html näyttää olevan keskustelua aiheesta, mutta ei ainakaan toistaiseksi mitään kovin toiveita herättäviä huoltotuloksia. Joo tosiaankin toi vika on aika sitkeää sorttia. Minun autosta sitä on yritetty takuuseen korjata jo neljä kertaa eikä vieläkään kunnossa.
  2. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Itselläni on viime kesänä ostetussa Minissä täsmälleen sama ongelma. Lasi ei pysy ylhäällä ellei sitä nosta ylös oven ollessa auki (kun lasia yrittää nostaa ylös oven ollessa kiinni, se käy ylhäällä juurikin vain kääntymässä ja laskeutuu takaisin puoliväliin). Lasi ei myöskään enää laske ovea avattaessa ja siitä syystä sen saa läimäyttää kiinni aika kovaa, että ovi tosiaan sulkeutuu. Tämä siis kuskin puoleisessa ovessa. Vaikuttaa varsin selvältä takuuasialta. Tuliko tuo lasiongelma sinulla kuntoon takuuhuollossa? Toivottavasti ei ole kovin herkkä uusimaan tuota tai takuun umpeuduttuakin koslaa saa käyttää pajalla harva se kuukausi. Tiedoksi muillekkin uuden MINIn ostaneille: Korjaamolla sanottiin neljänen ikkunankorjauksen yhteydessä että MINIltä tulleen tiedotteen mukaan tuota samaa ongelmaa on esiintynyt paljon. Eli toisinsanoen tuo sähköikkunavika näyttäisi olevan tyyppivika
  3. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Joo eli juuri tuo mainitsemasi ominaisuus tuossa sähköikkunassa kuuluisi olla...siis jos se toimisi :)
  4. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Itselläni on viime kesänä ostetussa Minissä täsmälleen sama ongelma. Lasi ei pysy ylhäällä ellei sitä nosta ylös oven ollessa auki (kun lasia yrittää nostaa ylös oven ollessa kiinni, se käy ylhäällä juurikin vain kääntymässä ja laskeutuu takaisin puoliväliin). Lasi ei myöskään enää laske ovea avattaessa ja siitä syystä sen saa läimäyttää kiinni aika kovaa, että ovi tosiaan sulkeutuu. Tämä siis kuskin puoleisessa ovessa. Vaikuttaa varsin selvältä takuuasialta. Tuliko tuo lasiongelma sinulla kuntoon takuuhuollossa? Toivottavasti ei ole kovin herkkä uusimaan tuota tai takuun umpeuduttuakin koslaa saa käyttää pajalla harva se kuukausi. Tuota ongelmaa on yritetty takuukorjauksessa korjata nyt kolme kertaa eikä se ole vieläkään kunnossa. Ainut muutos siinä on se että nyt kumpikaan ikkuna ei enää toimi. :) Liikkeessä sanottiin että seuraavalla korjauskerralla koitetaan vaihtaa ikkunoita ohjaava moottori. Tähän asti ne on sielä liikkeessä vaan päivitelly softaa. Kun sinulla on kerran tuon ikkunan kanssa sama ongelma niin kannattaa olla ovea kiinni laitettaessa varovainen ettei tipahta koko ikkuna tonttiin. Itselläni kävi viikonloppuna niin että kun laitoin oven kiinni niin ikkunan yläosa jäi tiivisteen väärälle puolelle jolloin ikkuna taipui jonkun verran. Ikkuna ei onneksi jäänyt käteen mutta pientä jännitysmomenttia aiheutti samaan aikaan kuulunut rasahdus. Rasahduksesta päätelle ainakin joku antoi periksi, tälläkertaa se ei onneksi ollut ikkuna. Olisi ollut ikävä ajaa kotia 300 kilometria ilman sivuikkunaa. :)
  5. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Itselläni on viime kesänä ostetussa Minissä täsmälleen sama ongelma. Lasi ei pysy ylhäällä ellei sitä nosta ylös oven ollessa auki (kun lasia yrittää nostaa ylös oven ollessa kiinni, se käy ylhäällä juurikin vain kääntymässä ja laskeutuu takaisin puoliväliin). Lasi ei myöskään enää laske ovea avattaessa ja siitä syystä sen saa läimäyttää kiinni aika kovaa, että ovi tosiaan sulkeutuu. Tämä siis kuskin puoleisessa ovessa. Vaikuttaa varsin selvältä takuuasialta. Tuliko tuo lasiongelma sinulla kuntoon takuuhuollossa? Toivottavasti ei ole kovin herkkä uusimaan tuota tai takuun umpeuduttuakin koslaa saa käyttää pajalla harva se kuukausi. Tuota ongelmaa on yritetty takuukorjauksessa korjata nyt kolme kertaa eikä se ole vieläkään kunnossa. Ainut muutos siinä on se että nyt kumpikaan ikkuna ei enää toimi. :) Liikkeessä sanottiin että seuraavalla korjauskerralla koitetaan vaihtaa ikkunoita ohjaava moottori. Tähän asti ne on sielä liikkeessä vaan päivitelly softaa.
  6. Olen jo kysynytkin aikaisemmin tuosta turvavyömuistuttimesta mutta en ole saanut vastausta siihen. Osaisiko joku sanoa että kuuluuko auton käynnistämisen jälkeen takapenkkien turvavyömuistutin aktivoitua ajotietokoneessa myös silloin kuin takapenkillä ei istuta tai siellä ei ole painoa? Toinen kysymykseni liittyisi ajotietokeneen ilmoitukseen polttoaineen vähyydestä. Muistaakseni aikaisemmin ajotietokone on herjannut polttoaineen vähyydestä vasta kun polttoainemittarin ledinäytössä on jäljellä enää kaksi pykälää (eli samaan aikaan kun nuo kaksi viimeistä lediä vaihtuvat punaisiksi). Nyt ajotietokoneeseen tulee ilmoitus polttoaineen vähyydestä jo kun polttoainemittarissa palaa vielä kolme lediä. Ainakin ohjekirjan mukaan ajotietokoneeseen kuuluisi tulla muistutus vasta kun kaksi viimeistä lediä on polttoainamittarissa jäljellä. Tämä muutos siis tapahtui viimeisen takuukorjauksen yhteydessä tehdyn softapäivityksen jälkeen. Mitenkä teillä muilla on? Haluisin varmistaa nämä asiat ennen kuin vien autoni huomenna takuukorjaukseen muista syistä. Ostin muuten auton kesällä ja huomenna jo neljäs takuukorjaus. Ai niin. Auto on MINI cooper 08.
  7. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Juuri tämän takia olisikin mukava että edes toinen takuukiillotus tehtäisiin oikein jottei tarvitsisi uuden auton lakkakerrosta tarpeettomasti kuluttaa. Ai niin noiden hologrammien lisäksi havaitsin yksi aurinkoinen päivä että tuon takuukiillotuksen jälkeen konepellissä näkyi pyörteitä. On se nyt perkele kun uuden näköistä autoa ei saa edes ostamalla uutta autoa. Nyt kun olen ollut liikkeeseen uudelleen yhteydessä noista hologrammeista niin sain vastauksen että mitä autolle seuraavaksi tehdään. Ei mitään. Tätä mieltä oltiin oltu maahantuojalla. Eli se siitä MINIn takuusta.
  8. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Juuri tämän takia olisikin mukava että edes toinen takuukiillotus tehtäisiin oikein jottei tarvitsisi uuden auton lakkakerrosta tarpeettomasti kuluttaa. Ai niin noiden hologrammien lisäksi havaitsin yksi aurinkoinen päivä että tuon takuukiillotuksen jälkeen konepellissä näkyi pyörteitä. On se nyt perkele kun uuden näköistä autoa ei saa edes ostamalla uutta autoa.
  9. mpm

    Ongelmia uudessa MINISSÄ

    Kokeileppa, että auttaako se kun itse napista painat lasin alas ja nostat ylös. Kokeile samaa myös oven ollessa auki. Ainakin omassa minissä tuo auttoi ja lasi alkoi taas laskemaan, kun oven avasi... Ei auta tuo napista lasin avaaminen ja nostaminen. Alkuperäinen ongelma oli se että lasia ei saanut jäämään ylös. Aina kun lasin koitti nostaa ylös niin ensiksi lasi kyllä nousi ylös mutta heti välittömästä laski puoleen väliin. Tämä ongelma poistui kun nostin lasin kerran ylös oven ollessa auki. Mutta sen jälkeen ongelmaksi jäi se että lasi ei laske enää ovea avattaessa. No pitää viedä tuo romu muutenkin takuukiillotukseen niin saavat sitten laittaa tuon lasijutunkin samalla kuntoon.
  10. Ostin kesällä uuden MINI coopperi joka on väriltää lightning blue. Aurinkoa vasten siinä näkyy ns. hologrammiefektejä. Autoliikkeen mukaan nämä maalipinnassa näkyvät kolmiuloitteisen näköiset jäljet johtuvat kiillotuksesta. Auto kiillotettiin uudelleen takuuseen, mutta hologrammien määrä vain lisääntyi. Onko kenelläkään ollut mettalivärin kanssa vastaavia ongelmia? Arvelluttaa viedä auto uudelleen kiillotettavaksi koska edellisen kiillotuksen jälkeen laatu vain huononi. Minulla olisi myös toinen kysymys. Kuuluuko takaistuimien turvavyömuistutin aktivoitua myös silloin kun takapenkki on tyhjä? Rupee vaan epäilyttämään tässä paskassa autossa kaikki kun ennestään takuuseen on jo vaihdettu pari hapettunutta kromilistaa, maalipinta on kertaalleen takuuseen kiillotettu ja nyt kuskin puoleinen ikkuna ei enää laskeudu ovea avattaessa.
×
×
  • Luo uusi...