Jump to content

Jyrce

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jyrce's Achievements

  1. Jyrce

    Pientä neuvoa kaivataan

    Tarvii ottaa selvää.. luulen että se on HIF. Uutta ihmetystä tuli ilmi eli vaihdekeppi pystyy pyörähtää 360astetta kun keppiä nostetaan ylöspäin että saadaan pakki päälle? Keppi pyörii n.20cm säteellä ja pakki ei saa päälle. Onkohan vaihdevivustossa (tankomalli) jotain pahasti rikki ja pystyykö sitä korjaa jotenki? Tossa purettuna ku se on niin en ainakaan heti keksi mikä siinä on. Onko sieltä joku rajotin tai ohjaaja voinut hajota?
  2. Jyrce

    Pientä neuvoa kaivataan

    Hienoa kiitoksia vastanneille! Tämä selvensi jo. Tarvii pähkäillä sitä kaasaria vielä. Palautinjousi lähtee suoraan alaspäin niin vajeri siis vetää toiseen suuntaan. Kiinnitystä vaan vielä uupuu :)
  3. Terve Tossa kasailin yhtä minin raatoa yhteen kasaan ja tuli pari ihmetyksen kohtaa. Jos löytyisin auttajaa joka viitsisi omasta autostaa ottaa muutaman kuvan moottoritilasta. Tarvis nähdä miten kaasuvaijeri ja ryypyn vaijeri kytketään kaasariin. Tuntuu että tosta kaasarista puuttuu jotain oleellista. Ja toinen olis että mihinkä jäähdyttäjän alaletkun kolmashaara tulisi liittää. Kaasarissa on kiinni joku kartionmallinen "sportti" ilmanputsari. Kolmas vielä että kun jäähdyttimessä on korkin alapuolla pieni putki. Tuleeko siihen jokin letku?
×
×
  • Luo uusi...