Jump to content

kerbiilisoturi

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kerbiilisoturi's Achievements

  1. Hieno kuulla, että onnistumisia on! mini kuume kasvaa vaikka mittari pakkasta ulkona näyttää. Taitaapi tulla vuoden sisällä minin haku ja luultavasti ruotsista ku se ei nyt niin vaikealta kuullostanut. Onneksi on kavereita, ketkä osaavat ruotsia hyvin ni säästyy huijareilta pahimmilta! Vaikka yleensä huijaukset välttää, kun ottaa rauhassa ja käy läpi ajalla ja valolla sekä hieman kopistelemalla ja ajamalla ! Jouduitko katsomaan minin runkonumeron myynnin yhteydessä ?? Ja pirun hienon minin olet saanut (:
  2. Onko kenelläkään kokemusta minin hakemista Ruotsista vai kannattaako suosiolla mennä Saksan markkinoille?
  3. kiitoksia loistavista vinkeistä!, jos saksasta meinää hakea minin ni kannattaako luottaa maahantuojaan vai hakea itse ?
  4. Kävin katsomassa kyseistä miniä ja olin todella yllättynyt, kuinka hyvässä kunnossa mini oli tekniikka toimi ja ruostetta oli hieman saumoissa(tappavaa), sekä peräkontissa( vakavaa :o ) http://www.nettiauto.com/mini/cooper/5890754 ainoastaan yksi vilkku ja sumuvalo ei toiminut, että onko vaikea korjata? kun leimaa on joulukuulle asti ni siihen pitäis saada kuntoon. Ajattelin, että kävisin minin läpi autotohtorin kanssa(kannattaako vai rahan tuhlausta?)
  5. Minin jos hankin ni ensiksi tutustun korjauskirjoihin ja mieluusti haluaisin itse oppia tekemään kaiken mitä vaatii, että saisin minin säilytettyä läpi vuosien, mutta kiitän vastauksista, koska haluan kuitenkin minin joka on lähtökohasesti hyvässä kunnossa ettei tarvii ensiksi purkaa ja korjata kaikkea vaan voi rauhallisesti tutustua autoon ja sen laittelemiseen (:, toivottavasti tämäkin harrastus kohta alkaa ! :)
  6. Kiitoksia tiedoista, mutta onko mahdollista, että jos auto on maalatu uusiksi mätii uuden maalin alla täysin ruostunut aihio ?, tarkoittaako siis, että jos vaihteet muljahtelevat ja rusahtelevat ni vaihteisto on uutta vailla ?, miten kannattaa syynätä mini läpi ostopaikalla, vasaran kaa? :D
  7. Kiitoksia tiedosta, miten onnistuu minissä peltien korjaaminen jos on jonkin verran ruostetta, sekä kuinka hyvin toimii täydellinen ruostesuojaus ja massaus minissä ? Onko mineissä esiintynyt sähkövikoja, sekä kuinka hyvin johdot on suojattu kosteudelta, että kannattaako ostaessaan heti käydä ja suojata kaikki johdot kosteudelta ?
  8. Olisin kiinnostunut ostamaan 90- luvun minin ja mieluusti sieltä loppupäästä, että on mpi koneella. Haluaisin tietää mitä kaikkea minun täytyy tietää ostaessani miniä. Samoin onko näissä 90-luvun lopun mineissä jotain ongelmia mitä ei pystyisi korjaamaan tai vaihtamaan? Ja muutenki kiinnostunut kaikesta mitä pitäisi tietää/osata ennen ja jälkeen minin ostoa. :-[ Kiitokset jo kaikista vastauksista! :)
×
×
  • Luo uusi...