Jump to content

VNN4

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän VNN4 kaikki viestit

  1. Niin. Siksi (ja aj.anpuutteen vuoksi) jätin homman kesken.
  2. Täysin alkuperäinen, katsastettu viimeksi 2013. Kukaan ei ehdi ajaa tai hoitaa, joten olisi hyvä, jos uusi koti löytyisi. Kävin näyttämässä museotarkastajille viime vuonna. Heidän mielestään harvinaisen alkuperäisenä säilynyt mutta kaipaisi vähän hommia, ennenkuin MR-todistus kirjoitetaan: Katto pitäisi maalata (hiushalkeamia yhdessä kohdassa, noin 5 x 5 cm:n alueella) Konehuoneessa maalia hilseillyt esim jäähdyttimestä. Rekisterikilpien kiinnityspellit (mustat, pidemmät kuin kilvet) pitäisi maalata Siinäpä ne. Tätä autoa ei ole koskaan hitsattu. Alusta paksussa vaseliinissa. Ajettu 92000 km., huoltovihko. Kaksi omistajaa. (ensimmäinen omisti vv1966-2010) Kuka tarjoaa jotain järkevää? Vaimo miettii, josko raaskisi myydä... Ei halpa eikä vaihtoa. fwp@pp.malax.fi tai tekstiviestiä nroon 0503445555
  3. VNN4

    Karmee tärinä

    Ei ole madallettu. Kaikki renkaat uusittu ja tasapainoitettu tarkasti. Tärinä jatkuu. Täytynee vaihtaa vaihdelaatikko, kun ne sisemmät nivelet (tai miksikä niitä sitten kutsutaankin), kuulemma ovat kuluneet. Vai voikohan vaihtaa vain kuluneet osat? Laatikko on kuitenkin varmaan avattava? Pystyykö "normi"ruuvaaja moiseen? No, jengillä ei vaikuta olleen tämänlaisia kokemuksia?
  4. VNN4

    Karmee tärinä

    Vaimon mini cooper -03 automaattivaihteilla tärisee julmetusti 80:n jälkeen... eräs korjaamo kertoi vian olevan kuluneissa sisemmissä vetonivelissä, Eli laatikossa... täristää paljon kiihdytettäessä muttei moottorijarrutuksessa. Kellään kokemusta, vinkkiä, lohdutuksen sanoja...?
  5. Moi! Onko kellään ylimääräistä MK I sisävaloa myytävänä? Tai voisiko joku edes kertoa, minkänäköinen sellainen on? Meidän Minissä on vain piuhat keskellä kattoa... ::)
×
×
  • Luo uusi...