Jump to content

Taisto

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Taisto

  1. Tuttu tunne. Myyntiä on tullut harkittua aina välillä. Silti kun joku kysyy autoa ostaa, jaksaa aina sanoa että ei ole myynnissä. Taannoin tein ruutupaperille myynti-ilmoitusluonnoksen ja emäntä löysi sen parin päivän päästä. Tuli kysymys että oletko myymässä miniä? Sanoin että tuli mieleen, että jos keksis sen tilalle jotain uutta... Emännän vastaus: " Mitä selität pojalle(nyt 2.5v) sitten, kun se alkaa ymmärtää millainen auto on ollut ja myity pois?" Mitä terävää tuohon nyt olisi pitänyt vastata? Mini R1:sen koneella onkin oiva ensi auto juuri kortin saaneelle :D

  2. Toi etulokarin sisään oli hyvä idea! Pistetään harkintaan.

     

    Edit lisäys:  Itse asiassa hoksasin just miten yksinkertainen toi vanhatehostin malli on! Luulin että myös siinä on tehostettu etu sekä takapää ja kaikkien jarrulinjojen muuttamien ei houkutellut... Pistin jo osto ilmoituksen, mutta kerrotaan nyt tässäkin, että tuollaista "old school" tehostinta saa tarjota 040-5104889.

  3. Hauskaksi homman tekee vielä ettei jarrutehostimelle oikein löydy tilaa. Korjausmanuaalista katsoin että 1275 GT olisi hyvä verrokki jarrujen puolesta: 8.4" levyt ja ei tehostinta 75-->.  Paljonkohan tämän GT viralliset tehot on?

    Onko jotain muuta tehokasta mallia ilman tehostinta?

     

     

    Kerron tekniikasta mielelläni lisää sitten, kun muste kuivuu rekisteriotteessa...

×
×
  • Luo uusi...