Jump to content

RonDmc

Jäsenet
  • Viestit

    53
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut RonDmc

  1. Hyvät jatkot Huikolle, mihin merkkiin ikinä sitten päädyitkään(?)!  :)

     

    Meikäläiselläkin on muutama vika ollut, mutta edellisessä työpaikassani (autoliikkeessä) ravasi muutamia luotettaviksi mainittuja Jaappanin ihmeitä myös suhteellisen tiuhaan tahtiin, joten en viellä leimaa Miniä epäluotettavaksi tai huonosti tehdyksi.

     

    Premium merkkihän on se, miksi ihmiset merkin mieltävät...Mini mielletään autolla ajavien kesken, mutta suurimmalta osin autoa omistamattomienkin kesken premium-merkiksi, joten ennenkuin nämä syttyvät tiellä tuleen tai räjähtelevät ympäriinsä, tuohon tuskin tulee muutosta.

     

    Itselläni on alla nyt toinen Mini, edellinen -04 One, nyt -08 S ja kun kilometrejä kaupungissa asuvana meidän perheeseen tulee vuodessa n.10t on todennäköisesti myös seuraava automme Mini (riippuen tietenkin mihinsuuntaan nuo korimallien päivitykset menevät. Tuo uusi nelivetoversio kun ei miellytä silmää sitten yhtään)

     

    PS: viikonlopun hesarissa oli juttu -09 ADAC-raportista, jossa Mini on luokassaan luotettavin. Onko siis meille kertynyt normaalia korkeampi määrä näitä maanantai-versioita vai missähän syy kun Saksanmaalla pelejä on kuitenkin jonninverran enemmän  :o

  2. Käytin, luettuani edelliset viestit, oman -08 ässän huollossa Kaivokselan huolto plussassa.

     

    Tiedustellessani huoltohintaa (ykköshuolto) sain hintahaarukaksi 220-230€. Lopullinen hinta oli 221€!

    Huoltoajan sain kahdenpäivän päähän. Auto valmistui ajallaan ja luovuttaessa käytiin läpi huollon kohteet.

     

    Vertailuna Laakkoseen (ylhäältä voi lukea edellisen huollon tapahtumat), tästä reissusta jäi käteen hyvät fiilikset...

  3. Juu, tulipa itsellekkin tämä kyseinen nakutus tutuksi tuossa ässässä...

    Huoltoaika meni kahdenviikon päähän, mutta itse huolto sujui nopeasti.

    Vaihtoivat ketjun ja nakutus loppui.

     

    Veikkaanpa, ettei kovinkaan moni uuden minin omistaja pääse kahtavuotta ilman kyseistä rallatusta. Meilläkin auto seisoo tallissa ja niinä muutamina aamuina kun oli pihalla ollut yötä, rallatus oli kuin Valmetissa konsanaan  :o

  4. Mitäs paikkaa porukat suosittelee tummennuksien osalta?

    Laadultaan kaikki taitaa nykyään olla yhtä hyviä, eli money talks...mistä halvalla hyvää  ;D

     

    Suunitelmana ois kevyt tummennus eteen sivuille ja taakse astetta tummempi.

  5. kyllä se sellainen on että se selvästi kuuluu ja tietenkin häiritsee, joskus Taunus vainaani ovi naksahti samalla tavalla kuin sitä sulki.

    -Arto-

     

    Taunuksen myös joskus omistaneena tulee mieleen tosiaan myös noiden ovien yhtenäisyys suht isoja ja painavia ovia molemmat.

     

    Edellisessä Minissäni kuskinpuoleinen ovi narisi niin maan pirusti ja juuri vähän ennen myyntiä huomasin pientä kolinaa/naksuntaa myös...

     

    Tosin tuon kyllä kuuli ja paikallisti helposti kun vierestä kuului.

  6. No no 1.3cc älä lähe tolle linjalle! Tai ihan samahan se on, hyviä vehkeitähän bemari tekee. Ilman "kopioimista" tääkin maa ois harmaampi ja tylsempi... ;)

     

    Tosiaan aitoja ja alkuperäisiä Minejähän sielt ei löydy, mut siinä ois niille hyvä ideä, eli joku kunnostettu Mini sinne ständille ois hieno juttu!

     

    Onnittelut Oonalle, hieno peli!

     

    Ja paikan "virallinen" nimi on muistaakseni "kuutio".

  7. No joo, pojat on poikia ja autot on autoja. Niinkauan kun autoissa on elektroniikkaa ja tekniikkaa niin ne voi tosiaan mennä rikki vaikka liikkeestä pois ajettaessa, oli merkki sitten mikä hyvänsä, mutta noissa km-määrissä toi on jo suhteellisen ihmeellistä. Mutta onneks on takuut, eikä noista loppupeleissä oo hirveesti haittaa muuta kun omaa aikaa menee hukkaan.

     

    Meillä on nyt toinen uusi Mini menossa eikä oo tarvinnu käydä viellä korjaamolla muuta kuin määräaikaishuollossa kerran.

     

    Meikäläinen on työnpuolesta yhden (toisen)saksalaismerkin autojen kanssa paljon tekemisissä ja on tässä nyt viimesten muutaman vuoden aikana alkanu tulemaan uusissa vehkeissä aika mielenkiintoisia vikoja jo alla 1000km kohdalla.

     

    Infoa tännepäin sitten mikä oli vikana.

  8. Jep, noi on suuniteltu nykyään niin, että eihän nyt kukaan ite paloja vaihda ja täntakia vaatii huollossa muistin nollauksen laitteella.

     

    Kohta ei pysty varmaan vaihtaa edes valoja ilman jotain tekniikantohtorin papereita  :-?

×
×
  • Luo uusi...