Jump to content

-kapa-

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -kapa-

 1. Onko konepelleissä eroa eri mallien suhteen? Oman kopin konepelti tuntuu olevan aivan liian kapea :D, jää julmetun suuret raot! :-/
 2. -kapa-

  paperit hakuses

  Lattia oli alkuperäinen, putsasin sekä ylä- että alapuolelta ei minkäänlaista merkkiä löytynyt. Kun vaihdoin repsikan puolen lattian laitoin alkuperäisen lattian talteen juuri tämän asian takia. ::)
 3. -kapa-

  paperit hakuses

  Minulla -72 ja ainoastaan konehuoneessa viistotuessa. ;)
 4. MK3 miniin flippikeula kiinnostaisi, tarjouksen mailiin kapa.netti@hotmail.com
 5. Jeps, löytyihän se, tuossa konetilan vasemman puolen vinotuessa se oli. Oli vaan niin maalin peitossa että ei näkynyt ollenkaan. Tuossa on käytetyt levyjarrut putsauksessa, millä olette maalanneet jarrusatulat?
 6. Lattia ja konehuone niin paksun maalin peitossa että ei ihme jos ei meinaa numeroa löytyä, mutta lattiaa putsasin siitä pelkääjän puolelta (kohdasta jossa kulkevat jäykisteurat) eikä siitä ainakaan löytynyt :-[ Löytyykö keltään omasta projektistaan kuvaa jossa runkonumero on näkyvissä lattiassa tai konehuoneen puolella, saisin tarkan kohdan selville, katsokaas on eka mini jota aloin rakentamaan :P , jos kuvia löytyy niin mailiin voi laittaa kapa.netti@hotmail.com Onko teillä kokemusta POR-15 maalista?, jos sillä käsittelisi pohjan.
 7. Sain viimein talliini projektin, Morris Mini 1000 -72. ;D Aloittelin pohjan kunnostuksen ja huomasin että runkonumeroa ei ollutkaan siinä pelkääjän puolen lattiassa?? näyttäisin kuitenkin siltä että lattia on alkuperäinen, onko tämä mahdollista? missä muualla numero voisi olla? ??? Kun olen puhdistanut ja hitsannut pohjan mitä maalia suosittelette siihen?
×
×
 • Create New...