Jump to content

Banze84

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Banze84

  1. Käytin oman auton konttorilla tänään ja katsastusmies ei löytäny runkonumeroa!! Hitsari vaihtoi etujalkatilan pellit uusiin ja heitti entiset romukoppaan ja siinä meni runkonumerot samalla! nyt tartteis apua että mistä saan selville ne numerot vai saako mistään enää... ei kehtais jättää biilii mäkiautoks!!!!

  2. Käytin oman auton konttorilla tänään ja katsastusmies ei löytäny runkonumeroa!! Hitsari vaihtoi etujalkatilan pellit uusiin ja heitti entiset romukoppaan ja siinä meni runkonumerot samalla! nyt tartteis apua että mistä saan selville ne numerot vai saako mistään enää... ei kehtais jättää biilii mäkiautoks!!!!

  3. Joo sais olla valmiiks kasattu ettei tarviis kun laittaa vähän maalia niskaan ja paikalleen!! Pääsis tämän kesän.. riippuu ihan siitä et minkä hintasia sattuis löytymään!.. ravasin vähän väliä siellä koneistamolla niin sitten loppu mielenkiinto koko touhuun. on vähän muutenkiin potkinu koko rojekti, maalarilla meni 8 kuukautta ja verhoilijalla on kanssa menny joku 7 kuukautta että  hyvin menee!!! ;D

×
×
  • Luo uusi...