Jump to content

TT

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

TT's Achievements

  1. TT

    Myydään Mini -67

    Pistin kuvia nettiautoon.. id 3567695
  2. TT

    Myydään Mini -67

    On mahdollista. Menee kyllä vähän aikaa mutta tulee..
  3. Myydään Morris Mini Minor 1967 tarjousten perusteella. Viime katsastuksen jälkeen (2009) ajettu 15 metriä. Syy; 3 sylinterin kiertokanki luultavasti irti tai hellässä. Mukaan saa myös 1300 moottorin lihalaatikossa.
  4. Mullakin saattaisi olla..Millaista projektia? Tässä -67 Minissä olisi vähän koneenlaittoa ja vähän korinlaittoa. Katsastettu elokuussa 2009.
  5. TT

    Öljynpaine

    Pitää vieläkin. En osaa syytä kyllä sanoa,mutta veikkaan liiallista öljynpainetta.
  6. TT

    Öljynpaine

    Kiitoksia kaikille vinkeistä. Stefa on taas vaihdettu ja koekäyttöä noin 15 min takana, eikä vuoda! Leimalle mennään kunhan jarrut on ilmattu.
  7. TT

    Öljynpaine

    Kytkin oli öljyinen. Kyllä se vuoto on paikallistettu sihen stefaan. Laitan vielä uuden stefan ja palaan asiaan kun motti on koossa taas. Niiden puslien väljyydestä en osaa sanoa, minusta ne oli silloin koottaessa ok.
  8. TT

    Öljynpaine

    Kaikki osat on paikallaan ja oikein... tiivisteetkin on niinkuin pitää. En oikeen käsitä miksi se vuotelee. Otin auki eilen ja stefassakaan ei näkynyt mitään erikoista.. Laskin paineet sen takia kun aattelin ettei tarvi olla niin korkeat.
  9. TT

    Öljynpaine

    Kiitokset Mini1380 :lle infosta. Tänään sain inspiksen takasin ja koetin käymään. Kampikammiossa ei ollut painetta (kokeilin tikusta huohottimesta ja korkista). Stefaa en vielä vaihtanut mutta vuoto väheni huomattavasti kun tiputin öljynpaineet 2,6 kiloon.
  10. TT

    Öljynpaine

    Ok,koetetaan.. Entä se öljynpaine? Kuinka korkea se on normaalisti? Tässä tapauksessa startatessa 5,5 kg. Luisti jumitti vähän ja aion vaihta jousen ja luistin tilalle kuulan.Mikäköhän paineen tarvitsis olla?
  11. TT

    Öljynpaine

    Pystyy vai? Kerrotko tarkemmin.. mites vauhtipyörän saa pois, onko sihen joku oma ulosvedin?
  12. TT

    Öljynpaine

    Kiitoksia vastanneille, koetan kerätä inspiraation takaisin ja alan nostamaan konetta pois... taas. (4 kerta tänävuonna)
  13. TT

    Öljynpaine

    Koneremppa käsitti uudet männät ja hoonaus tapahtui koneistamolla. Rempassa vaihdettiin kaikki laakerit ja tasot plaanattiin. Omasta mielestä tosi kattavasti käytiin läpi.Kone on 1000cc ja öljykorkki on sama, se kyllä näyttää siltä ettei se paljoa huohottele. Huohottimena on se vanhan käsikranaatin näköinen pötkö pakosarjan alla. Pitäiskös tehdä moottoripukki ja käytellä sitä siinä muutama tunti, alkaa kyllästyttää repiä sitä mottia pois alati.
  14. TT

    Öljynpaine

    Miten se voi tarvita lisähuohottimia? Mistä se paine johtuu? Tein täydellisen konerempan ja sen jälkeen on ollu ongelmia.. Kyllä piukka hyvä on, muttei vissiin väljän voittanutta?
×
×
  • Luo uusi...