Jump to content

Mini10001972

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mini10001972's Achievements

  1. Mini10001972

    Kärjet ja sytytys

    Moro! Jeps kärjet kun on paikoillaan niin alimman muovi holkin päälle tulee kärjen runko, konkka, puolalta miinus, muovi holkki ja päälle mutteri viimeiseksi.
  2. Moi. Ostin keskeneräisen miniprojektin jonka mukana tuli muinoin Minitronista tilattu takakelkka. Vaakasuorassa koriin hitsatut kierteet joita on kaksi allekkain per puoli ovat kadonneet kuskin puolelta kokonaan. Kyseiset reijät ovat normaalin kokoisia mutta kierteet puuttuvat. Onko kellään ollut sama ongelma? Jos on kertokaa ihmeessä kokemuksia ja tapoja millä on saatu uudet kierteet.
  3. Mini10001972

    Akun kaapeli

    Okei... vähän kattelinki ku pohjassa on semmossia peltilippoja ihan ilman käyttöä ollut. Kiitos tiedosta!
  4. Mini10001972

    Akun kaapeli

    Moi. Karsin ministäni kaikki ylimääräiset piuhat pois ja korjasin alkuperäisen johtosarjan. En ole varma että pitäisikö akun plus kaapeli kulkea takatavaratilasta a ja c pilarin kautta ylhäällä vai takapenkin ali kokolattiamaton alla pohjapeltiä myöten? Minin saatuani bensiiniputki, jarruputki ja akun kaapeli kulkivat kaikki sisällä pohjapeltiä myöten...
  5. Lahden Kansityö Ky Mestarinkatu 3 15800 Lahti Puh. (03) 752 1933
  6. Kiitos vastauksista. Tosiaan kun purin minin vanhoja putkia pois kulkivat jarru ja bensiiniputki sisätilojen kautta pohjapellin reunoja myöten sekä bensiinipumppu oli kiinnitetty takatavaratilaan. Taidan kyllä tietää syyn moiseen ratkaisuun kun auton pohjakin on kuin perunasäkki! ;D
  7. Hei! Kysyisin että missä normaalisti minin SU sähköinen bensiinipumppu sijaitsee ja mitä kautta bensiiniputki kulkee peräkontista konehuoneeseen?
×
×
  • Luo uusi...