Jump to content

mini_1000

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    ESPOO
  • Autotalli
    Mini 1000 -77

mini_1000's Achievements

  1. Kiitos MiniKö viestistäsi! Yritin laittaa sinulle paluuna yksityisviestin, mutta viesti jää lähtevät kansioon. Onko sinulla astuksissa estetty viestien vastaanotto?
  2. Nyt on päästy tutkimaan Mini sisältä ja postettu liiat pölyt pinnalta. Mini näyttää selvinneen vuosista erittäin pienillä ruoste- ja maalivaurioilla. Ainoastaa oikeaan etukulmaan on osunut jotain, ja sieltä puuttuu lokasuojan kromilista. Jos auto ulkoa oli hyvässä kunnossa niin sisällä on sitten hieman puuhasteltavaa kohtuullisen kulahtaneiden penkkien ja kojelaudan "pahvin" kanssa. Littanassa oleviin renkaisiinkin sain ilmat ja pääsin kokeilemaan vieriikö Mini. Käsijarru pois päältä ja työntämään. Mini liikkui mutta peräpäästä kuului rahinaa eli tarkoittanee seuraavalla kerralla huoltokäynnillä renkaiden vaihtoa ja jarrujen tarkastusta. Konepellin alta löytyi suhteelisen siisti moottori, mutta kantta en ehtinyt vielä avata ja todeta liikkuuko venttiilit eli sekin sitten seuraavalla kerralla. Mitähän tuosta ilmanputsarin kyljestä olevista liitynnöistä puuttuu? On tainnut mennä jotain osia toisiin projekteihin?
  3. Rekisteröintipaikkakunnasta en tiedä, mutta rekisteröintipäivä on 23.3.1977. Täytyy katsoa löytyykö auton sisältä lisää papereita kun vihdoin pääsen viikonloppuna sitä tutkimaan.
  4. Tässä ensimmäiset kuvat. Sormet syhyää päästä näkemään mitä pölyn alta ilmestyy.
  5. Hieman aavistelinkin, että purkuhommiksi menee. Silläpä kyselinkin olisiko Kouvolan suunnalla joku, joka voisi avustaa asiassa. Itselläni ei oikein ole tiloja pienimuotoisenkaan remontin tekemiseen.
  6. Tosiaan nuo nyt alla olevat renkaat ovat ihan lintassa ja täytyy ne ehdottomasti vaihtaa uusiin. Nyt kun tiedän rengaskoon voin lähteä etsimään sopivia renkaita. Kun uudet renkaat alla niin testataan vieriikö mini minnekään vai onko kaikki paikat ruostuneet kiinni. Mistähän noita renkaita kannatta lähteä kyselemään?
  7. Vierailin anopin autotallissa katsomassa hänen uutta autoaan, ja silmään tarttui tallin nurkassa paksun pölypeitteen alla oleva mini 1000. Siinä samassa paikallistamaan omistajaa ja soittamaan olisiko mini myynnissä. omistaja löytyi ja kaupat oli tehty kolmessa minuutissa. Mini on rekisteröity 1977 ja myyjältä saamani rekisteriotteen mukaan mini on katsastettu viimeisen kerran 19.6.1993. Eli kauan on mini maannut paikoillaan autotallissa. Vielä en ole kerinnyt kurkata edes auton sisälle saati sitten konepellin alle miltä ostokseni näytään. Nyt kuitenkin huolettaa, miten tuollainen 20 vuotta seissyt auto otetaan uudelleen ajoon? Ilmeisesti vaatii melkoiset huoltotoimet ennen kuin voi edes ajatella sen käyntiinsaantia. Onko jollain kokemusta miten tällainen vanhus herätetään henkiin? Löytyisikö Kouvolan suunnalta jollain kiinnostusta tällaisen projektin läpivientiin? Auto odottelee tällä hetkellä renkaat tyhjänä Kouvolassa tallissa, ja toivoisin pääseväni ajamaan sen kotiin Espooseen keväällä. Rekisteriotteessa oli rengaskooksi määritelty 5.20 S 10, mitähän tuo vastaa nykyrengaskokona?
×
×
  • Luo uusi...