Jump to content

Ristot

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ristot's Achievements

  1. Ristot

    Minin mallien erot?!

    Käyttöautoksi olen ajatellut suomen kesään eli ei talviajoa, vaikka auto tulisi ns.käyttöautoksi niin pakolliset kilometrit päivässä ovat hyvin vähäisiä (noin5km), eli huviajeluun pääasiallisesti! Onkohan siinä korissa muita arkoja paikkoja ruosteelle? Näkeekö sen tuulilasin alapellin ilman purkamista?
  2. Ristot

    Minin mallien erot?!

    Joo alkaa tuntumaan kokoajan enemmän siltä että miniä joutuu korjaamaan kokoajan :(!! Mitäs kaikkee pitäis sitte kattoo tommosest mpi ministä jos semmoista lähtis ostamaan, yleiset viat vai onko koko auto yleinen vika ;D ? Tietääkö vaihteistosta jotenkin että jos se on tulossa tiensä päähän, erikoisia ääniä tai takertelua?
  3. Ristot

    Minin mallien erot?!

    vai uudemmat ovat parempia, täytyy sitten harkita semmoista. Ajattelin että vanhempi voisi olla "parempi" kun ei olisi airbagejä ym. elektroniikkaa mikä voisi ruveta temppuilemaan, väärässä taisin olla. Mikä niistä uudemmista tekee paremman ja miksi alle 100 000 ajettu?
  4. Terve vaan! Olen lähiaikoina ostamassa miniä vuosimallia 1994-1996 ja tarttisin vähän tietoa mallien eroavaisuuksista niitä kun tuntuu olevan aika paljon kuten Green Rally, sportback, Blue Star, chrome line jne. Onko mitään muuta kuin ulkoisia eroja?
×
×
  • Luo uusi...