Jump to content

Moessee

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Moessee kaikki viestit

  1. Moessee

    Runkonumero kateissa

    Saapuneiden kommenttien perusteella numerot alkoivat "löytymään" oikeista paikoista. Joten asia siltä osin kunnossa. Luulempa että konttorilla riittää tekemistä muutenkin kun käyvät autoa läpi sen täydellisen tekniikan muutoksen takia ;) joskus kun saisi tämän ikiprojektin valmiiksi.
  2. Moessee

    Runkonumero kateissa

    Hankalaksi menee kun lattiat tosiaan täysin uudet ja vinotuet käyty läpi. Paras arvaus oli tosiaan se lattia. Onkohan mitään mahdollisuuksia tuota koria enää saada leimattua vai onko runko paalutavaraa? Toisaalta tuodaanhan ulkomailtakin paperittomia projekteja niin tiedä sitten kuin toimii näin toisinpäin konttorilla asia (paperit löytyy mutta ei numeroa autossa :D ). Toki onhan tässä moniakin vaihtoehtoja mutta mielenkiinnosta tuli kysyttyä kun luultavasti muillakin ollut ongelmaa mutta ongelmat ratkenneet.
  3. Moessee

    Runkonumero kateissa

    Sepä tuossa on ku keulassa kaikki pellit joissa netin mukaan numero pitäisi olla on uusittu. Kumpikin lattiapelti on myös uutta niin sieltäkään ei löydy.
  4. Olisi -78 projektista runkonumero ja kaikki muutkin rungon numerot kateissa. Autoon vaihdettu niin paljon uutta peltiä edellisten omistajien toimesta, että mitää numeroa ei ole säilynyt. Auto vedetty pellille ja mistään ei mitään löytynyt. Autosta löytyy kaikki omistajanvaihdot ja jopa rekisteriote ajalta jolloin auto on ollut viimeksi ajossa. Auton on poistettu rekisteristä ja nyt olisi ollut tarkoitus se nostaa liikkeelle uudestaan. Onkohan minkälainen show tiedossa kun menen auton kanssa konttorille? Papereita kun ei voi yhdistää autoon nyt oikein mitenkään kiitos edellisten omistajien.
  5. Myynnissä olisi 2 kpl MGF roverin etujarruja. Hintaa 40€ /kpl + postit. Toki noutokin käy
  6. Päivitystä: Osaavalle paketti myynnissä nettiautossa. Minin mukaan tulee tosiaan toi 998cc kone jos en ole muuten sitä saanut myytyä. ID 5420441
  7. Päivitystä: Mittaristo myyty. Kumpikin kone on nyt Kuopiossa.
  8. Päivitystä: Ratin keskiö myyty.
  9. Päivitystä: 1275 kone ja mittaristo varattu
  10. 1275 + weber. Kone nostettu projektista pois toimintakuntoisena edellisen myyjän mukaan. Koneessa numero 12H159A - H42150. Itse en ole koneella ajanut. Toinen kone on luultavasti joku 998. Kannessa numero 12A1456 ja lohkossa 12A497. Luultavasti jotain pientä voi puuttua "sarjasta" mutta aikapitkälti koneen saa kasattua. 1275 + weber + uusi laturi hintaa 600€ oletettu 998 kone purettuna kaikkinen hiluineen 200€ Muuta: - kippaavat nahkapenkit 40€ kpl - pakoputki 10€ - ikkunoita: pienemmät 10€ kpl isompi 30€ - mittaristo 25€ - renkaita napoineen 10€ kpl - Vaihdekeppi siirtimineen 30€ - Ratti + mini logolla oleva keskiö 30€ - Tankki 30€ -Etukelkka 40€ (Kelkasta on irti kumpikin korin kiinnistyspiste. Saa kyllä hitsaamalla kiinni helposti.) Kysymällä lisää tietoo/kuvia. mattiheikkinen84@gmail.com 045 6576995 Kaikki tavarat löytyy Kainuusta mutta tarvittaessa myös Kuopiosta ja tietenkin matkahuolto kuskaa myös.
×
×
  • Luo uusi...