Jump to content

KpM-78

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

KpM-78's Achievements

  1. Päivitetään hieman. Punaaset ovet myyty. Penkit myyty. Takaluukku myyty. Viä on : sininen ovi. pari sarjaa pellivanteit päällään jonkunlaiset kummit. Yksi 850 kone josta puuttu ainakin startti ja syyläri. Kone pyörii eikä ole niin pahan näköönen ollenkaan. 850 koneen lohko jossa kampiakseli ja männät paikoillaan ja siihen kuuluva v-laatikko. Ne pari bensa tankkia. Hydrotakakelkka jossa osat napoja myöten paikallaan. kelkan kunto kohtalainen.
  2. Jouten olisi siis ovia. Punaaset ovat pari ja sininen on sinkku. ´Kunto melko hyvä ja hintaa olisi noin 40 kpl. Sitten olisi kaksi sarjaa pellivanteita jonkunlaisilla renkailla. (ei niillä varmaan oikein tee mitään) Sarjalle hintaa 20 euroa. Sitten olisi punaanen takapenkki. Kunto kohtullinen ja hinta 20 euroa. Pari etupenkkiä ja niiden kunto on että toinen on hyvä ja toinen pelastettavissa.. Myös pari 850 konetta löytyy jos jotakin kiinostaa. Jotain muutakin tilpehööriä löytyy.. esim. takaluukku mk1 ja kunto on ettei tarvi hitsailla. Yhteyttä saa joko s-postiin kp.m (miukumaauukuu) suomi24.fi tai taskuun soitto nol nel nol 4604776 Ohessa muutama kuva.
  3. Töttöröö. Uusi mini omistaja ilmoittautuu riviin. Ja heti kärkeen visainen kysely ikä päällä. Takakelkka ministä lopettanut maallisen matkansa ja uusi pitääsi laittaa. Nyt on sitten pajaan ilmestynyt hydrotakakelkka joka on ehjä muttakun auton on vm-77 ja siellä on ne kummipalikat niin voiko hydrokelkan asentaa tähän autoon ilman rälläkiöntiä ja hitsuu hommia? Ja sopiiko ne kummipalikat hydron kelkkaan? Mitä pitäsi muuttaa..? Näin noviisina tarttis hieman viisaamman apua ennekuin rälläköin tai hitsaan sen pilalle. Kiitos etukäteen. varmaan jostain voorumin syöveristä sen löytäisin mutta laiskuus iski. Terveisin KpM
×
×
  • Luo uusi...