Jump to content

seppis

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

seppis's Achievements

  1. seppis

    Stereot miniin 1996

    Niin ASIAN ytimessä.. Kun vaan tietäis mikä meni vikaan.. ;) Luulen että maapiuha ei ollut mankassa kunnolla kiinni ja kiersi maan antennin tai jotain muuta kautta.. Eipä ollut ennen noin käynyt.. Ens viikolla varmaan selviää kun saan vastauksen Pioneerilta.. ^-^ Toivottavasti on vika noissa maafolioissa, muuten joutuu TAAS harjoittelee Mini sähköjä.. Tänään hälyytin oli mennyt päivällä päälle ja naapuri soitti töihin, että mini huutaa pihalla ilman mitään syytä.. :D No, kesällä täällä meidän asustusalueella on hieman hiljaista päivisin, joten ihan hyvä että on "hieman" elämää.. Viikonloppuna siis tutkitaan hieman minin sähköjä(putsataan kaikki liittimet jne.... Erä 3..
  2. seppis

    Stereot miniin 1996

    Tota ei kannata tehdä, koska maafolion voi korjata vaihtamalla sinne semmoisen todella pienen sulakkeen joka jossakin mankoissa on hieman vaikea tehdä(näitä en ole itse korjannut).. Jos ohitat maafolion niin sitten seuraavalla kerralla hajoo jotain muuta "kallimpaa"
  3. seppis

    Stereot miniin 1996

    Niinpä, mutta niitäkin sattuu ja olen päätteiden vikoja joskus aikanaan korjaillutkin.. Mutta Ootellaan Pioneerin vastausta, niin ollaan viisaampia.
  4. seppis

    Stereot miniin 1996

    No,vahvistimen maadoitus oli suoraan akkuun, joten siinä maadoitus oli kohdillaan ihan 100 varmasti parempi ku mankan. Lueskelin tuolta foorumeilta(autosound) Pioneerin paskoista menee toi maafolio jos vaikka irroitat RCA johdot jos mankka on päällä. Laitoin viestiä tosta maafolio ongelmasta Pioneerille, joten katsotaan mitä ne sanoo. Mittasin vastuksen RCA;n ulkokuoren ja mankan ulkokuoren välillä joka oli ääretön eli ei ollut yhteyttä eli maafolio paskana. Ton vastuksen pitäis olla noi 1.. Jos vika on siinä kiokonaan, niin oli meinaa ihan 100 varmasti viimeinen pioneerin halppis mankka jonka ostan.. ;)
  5. seppis

    Stereot miniin 1996

    Laturin äänet ei kuulu kun soitan kaijutin liitännöistä, mutta kun kytket vahvistimen niin morjensta vaan. Soittimena mulla on markkinoiden paskin/halvin pioneer DEH-1400UB ja vahvistimena ikä loppu vanha JVC, joka on mulla ollut kauan, mutta on toiminut kaikissa muissa vehkeissä vallan loistavasti.http://www.pioneer.eu/fi/products/25/12 ... index.html RCA piuhoissa en usko vian olevan, koska kokeilin Toisia ja vedin ne auton ulkopuolelta, tällä ei ollut merkitystä. MDS boxi..? Täytyy kokeilla vkl kun aikaa vetää johdot akulta suoraan mankalle ja kokeilla näin. Uskon kyllä, että maa foliot on kaput,- mutta on Pioneer paska siis ihan suolesta jos ne on mennyt paskaksi. Olen 20-v autosteroiden kanssa pelannut ja asentanut niitä kymmenittäin ja isojakin systeemejä, mutta tämä on ekakerta kuin tollanen meteli kuuluu kaijuttimista. Jos vika on maafolioissa niin tuleepahan yksi verkon paino lisää.. Taidan seuraavaksi siirtyä Alpinen tuoteisiin, niiden kanssa ei ole ollut ongelmia koskaan.. :D
  6. seppis

    Stereot miniin 1996

    Hmm.. Taidan olla yksin ongelman kanssa.. :-\
  7. Onko muilla ollut vastaavanlaisia ongelmia.? Mulla loju tossa hyllyssä ylimääräinen vahvistin joten ajattelin illan ratoksi kytkeä miniin.. Yllätys oli suuri kun laitoin mankan päälle ja auton käymään, ujellus oli hirmuinen siis aivan älytön, milläköhän täman ongelman onnistuu ratkaisee, stereoiden kanssa, EI ilman.. :)
  8. Iso käsi kaikille vastanneille.. O0 Tänän vaihtuu Miniin öljyt, mutta alustan ihmeellisyksiin tutustun hieman myöhemmin. Korjauskirja menee heti ostoon.. Kuskin takakulma on se mikä on alempana, taidan tilata takakulmaan kaikki uudet kilkkeet, niin ompa sit sekin laitettu. Timppa
  9. Tuli hommattu vm 1996 Mini ja viimeviikon oon taistellut sähköjen kanssa ja voitin tämän erän. Olisinkin muutama kysymys Mineistä yleensä. 1) mistä saisin hommattua omistajan käsikirjan, suomeksi tai englanniksi.. Saksa ei oikeen taivu 2) Mistä löytäisin korjausoppaan. 3) Mini kulee hieman kalellaan kuskin puolelle, mistäs tämä johtuu..?(myös silloin kun en itse ole autossa) 4) kiertääkö samay öljyt vaihdelaatikossa ja koneessa.? jajos ei niin mistä laatikon öjyt otettan pois ja mistä lisätään..? ja paljonko on koneen öljy tilavuus ja laatikon. Mennään nyt näillä.. Timppa
×
×
  • Luo uusi...