Jump to content

rpa

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän rpa kaikki viestit

  1. Elikkäs -77 Mini kaipaa maskia ja sen ympärille tulevia rautoja. Ilmeisesti sama löytyy mk2 ja siitä uudemmat. Kuva maskista mailiin hinnan kanssa! riku.pannula(a)luukku.com Tarve Keski-Pohjanmaalla, mutta posti/matkahuolto tarpeen vaatiessa. -OSTETTU-
  2. Elikkäs tarvetta ois Mini mk2 maskille ja ajovalon kromikehykselle. Hyväkuntoiset pitäisi löytyä, ei tarvitse kuitenkaan virheettömät olla. Tarjoukset hinnan kanssa yv:llä tai riku.pannula(a)luukku.com Jos ei löydy läheltä, niin Matkahuolto tuo kamppeet Perhoon.
  3. rpa

    Alkydimaalin lakkaaminen

    Koitinkin tuossa aiemmin hioa ja vahata, mutta meinaa vahauksessa valkoinen värjääntyä punaisella. Pitäisi siis kaikki alueet vahata erikseen ja silloin meinaa mennä vahän turhan työlääksi. Eiköhän se tästä helpota kun lakat saapuvat tännepäin :)
  4. rpa

    Alkydimaalin lakkaaminen

    1500 on hiottu. Näköjään onkin olemassa 1k lakkaa ruiskuun joka on tarkoitettu alkydimaaleille, ei siinä taida auttaa kuin hommata sellaista... Spray kun on sen verta onnetonta, eikä saa tasaista pintaa isolle alalle.
  5. Ois semmonen kysymys, että onko mahdollista alkydimaalin (1k) päälle levittää 2k lakkaa? Tuli maalattua Mini kokonaan ja katossa tuli käytettyä 1k alkydimaaleja. Kiiltoa oli riittävästi, mutta pitäisi saada parempi kesto sille maalille. Maalit olivat Hempelin ns. superkiiltäviä venemaaleja. Koitin koepalaan uretaani -sekä akryylilakkaa (2k) ohentimen kanssa niin tapahtui melkoista kiehumista tuon sinisen maalin kohdalla :/ Valkoinen ja punainen kestivät sen. Näin jälkeenpäin lueskelin purkkeja, niin sinisellä maalilla oli eri ohennin kuin valkoisella ja punaisella, vaikkain kaikki samoja maaleja. Onkohan mitään keinoja jäljellä vai pitääkö maalata uudelleen koko katto, sillä ennätin vesihioa katon jo mataksi eikä sitä saa enää kiiltämään kunnolla ilman lakkaa... :(
  6. rpa

    Minin takakaaret

    Pikaisella selauksella ei tullut vastaan tuollaisia peltisiä levikkeitä... Lähinnä ajattelin miten passais esim. Nissan Cherryn, Opel Kadett D, Opel Corsa A tai jonku muun auton takakehät. Noita saa noin parilla kympillä lähes jokaisesta varaosapuljusta, niin sen takia noita ajattelin. Jos joku on koittanut noita sovitella, niin kommentteja kaivataan :)
  7. rpa

    Minin takakaaret

    Renkaat on 165/55R13. Vanteiden ET on lähellä nollaa ja leveys muistaakseni 5,5" ja taka-akseliin jää reilusti tilaa.
  8. rpa

    Minin takakaaret

    Mistä autosta passaa parhaiten takakaaret Miniin? Kaaren säde saisi olla sama, mutta leveyttä saisi olla enemmän useampi sentti, sillä tulee kulutuspinta melko reilusti kaaresta yli. Onkohan tällaisia kaaria olemassa, lasikuitu hommiin en ala! Oltava siis ihan peltiset.
×
×
  • Luo uusi...