Jump to content

teemu83s

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.earthquakesound.fi

Profile Information

  • Sijainti
    Varkaus
  • Autotalli
    Mini Cooper vm2001
    Earthquakesound demoauto

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

teemu83s's Achievements

  1. Elikkäs olisi 2001 minin etu ja takapuskurit kaupan. Hyväkuntoiset ja ehjät. Väri taitaa olla "chili red" 50eur/kpl Sijaitsevat varkaudessa (mieluiten nouto mutta kyllähän matkahuoltokin kuljettaa) Puh: 0445667895 Email: teemu.sikanen@tts-trading.fi
  2. Kiitoksia vastauksista... Ei ollut ajatuksena vaihtaa osia normikoneeseen vaan vaihtaa Esim mällätystä s:stä kone kokonaisena vanhan tilalle... Ei nyt luulisi Olevan iso urakka kun lohko on sama? Perusteena tuon harkitsemiselle on että nykyisessäon n.800eur edestä äänieristettä(+johdot yms)+koriliimalla liimailtu carzonen "wide" Korisarja... :)
  3. Hei, Olisiko kenelläkään faktatietoa mitä kaikkea pitäisi normi coopperiin vaihtaa jos siihen sovittaisi coopper s:n tekniikan? Jotta siis saisi katulaillisen auton? Ainakin tuo remmitekniikka kävisi kiinnikkeiltään suoraan paikalleen?
  4. Elikkäs mini on nyt alkanut herjailemaan ihan urakalla. Kaikki taisi alkaa siitä kun satoi tässä muutaman päivän putkeen ja ensi oireena tuli tuo tuulilasin pyyhkijöiden temppuilu. Nyt lisänä tuli että lasinnostimet eivät tahdo toimia kunnolla,taka jarruvalot palavat kokoajan ja ohjaustehostimen pumppu jää päälle kun sammuttaa auton. Availin ja putsailin BC1 modulin niin kyllä se oli hieman vettä saanut joten vikaa löytyy ainakin sieltäpäin. Yksi vastus oli siitä ainakin palanut/tummunut Löytyisikö keneltäkään jostain purkuautosta tuota BC1 modulia(ei tartte olla 100% toimiva). Ja löyykö tuota ohjaustehostimen pumppua tarvikkeena? Tuon modulin voi käsittääkseni koodata itse NCS:llä?
  5. Aamulla kun tuossa käynnistelin autoa ja laitoin pyyhkijät päälle niin ne eivät sitten sammuneetkaan vaikka otin avaimenkin virtalukosta? Onko tuossa nyt joku rele/sulakeboksi mikä saa vettä vai mikä tuossa voisi olla vikana?
  6. Eli uusi satula on n.100eur??? Jos näin on niin ei tuolle vanhalle kyllä kannata hirveitä tehdä...
  7. Hei, Onkos kenelläkään vastaavaa ongelmaa ja varsinkin siihen ratkaisua...? :) Eli kun käsijarrua käyttää niin apparin puolen jarru ei palaudu kokonaan(vaihdoin vaijerin ja on säädettykin kohdalleen) Jarrun saa kyllä palautettua kun hieman kädellä avittaa mutta ei nyt aina huvittaisi auton alle ryömiä kun käsijarrua käyttää... Eli onko tuolle tehtävissä jotain vain ostattaako uuden satulan?
  8. Hei Ostin tuossa Coiloversarjan tuohon 2001 miniin niin ainakin noissa uusissa on vaakaajan/linnunluiden kiinnitys erikohdassa? Mitä kaikkea on erona noissa ensimmäisissä ja ->2002 vuosimallissa? Ja onnistuuko noitten etuiskareiden asennus vain ostamalla uudemman mallin linnunluut? Takaiskarit menivät kyllä ihan nätisti paikalleen joten siellä ei taida kummempia eroja olla...
  9. Hei, Hakusessa olisi punainen hattuhylly ja vaihdekepin "hopeinen" verhoilurengas. Eli se mikä pitää vaihdekepinpussin paikallaan... Yhteystiedot: teemu.sikanen@tts-trading.fi Puh: 0445667895(10-19 aikana)
×
×
  • Luo uusi...