Jump to content

Tonius

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Tonius

  1. Vähintääkin mystistä. Ohjaustehostin lakkasi toimimasta lopullisesti viikonloppuna, tai ainakin luulin niin.

     

    Ajattelin kuitenkin tarkastaa, että tehostimessa on öljyä ja olihan siellä, mutta kun avasin korkin, alkoi melkoinen ilman sihinä kuulua.

     

    Nyt kuitenkin toimii tehostin taas kuin unelma. Siis mitä vit? Kerääntyykö järjestelmään ylipainetta, että öljynkierto lakkaa toimimasta?

     

    Päivitystä ohjaustehostimen ongelmaan.

     

    Mini kävi Laakkosella tarkastuksessa, jossa todettiin, että tehostimen flekti on paskana (toimii satunnaisesti), joka taasen aiheuttaa mosan ylikuumenemisen ja tehostin lakkaa toimimasta. Ei muuta kun uutta flektiä tilaukseen ruotsinmaalta ja Mini korjaukseen reilu viikon päästä.

  2. Moi

     

    Ovatko tuon kierroslukumittarin punaiset merkkivalot jotenkin dynaamisesti säätyviä? Muistelen että talvella paloi koko matkalta mutta nyt kevään jälkeen on puolet vaan päällä (siinä 6500 rpm ylöspäin).  

    Aluksi epäilin että on vaan LEDit palaneet mutta olen pistänyt merkille että monessa muussakin cooperissa palaa samanlailla.

     

    Tarkennukseksi, kyse on siis kierroslukumittarin asteikon punaisesta alueesta, josta nyt palaa vain viimeinen pätkä.

     

    Mulla näyttää Minin rundimittari samalta. Kojetaulussahan on nappi, jolla saa mittariston valot päälle. Jos tuo "ongelmasi" johtuu siitä.

  3. Ostin 03 Scooperin pari viikkoa sitten, ja Laakkosella sanoivat, että tehosimen sähköinen vinkuna on normaalia. Viime viikolla kävi kuitenkin niin, että auton oltua kymmenisen minuuttia tyhjäkäynnillä, tehostin lakkasi toimimasta ja lähti toimimaan vasta, kun auton sammutti ja käynnisti uudelleen.

×
×
  • Luo uusi...