Jump to content

Oozy

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Oozy kaikki viestit

  1. Hakusessa siis taka-apurunko kumijousitukselliseen malliin. Tulossa -77 Miniin. Mieluusti jos vielä löytyisi hyväkuntoinen ja halpa ;D ja Uudenmaan lähettyviltä niin voisin tulla noutamaan. Kunto tietysti saisi olla sellainen että pienellä fiksaamisella saisi siistin kamppeen. Myös 4.5" leveät 10 tuuman peltivanteet hakusessa, toki muitakin käännettyjä tai leveämpiä peltivanteita voi ehdotella. Viestiä voi laittaa vaikka topicciin, privana tai soitella o4o-7ooo672 / Tomi
  2. Oozy

    Talvirengas 13" tai 12"

    Meikäläinen taitaa kokeilla tuota Nordenrengas liikettä. Halvan oloisia kumeja siellä näyttää olevan... Minkälaista laatua sitten ovat? ja ISO KIITOS mopoautoille talvirengas valikoiman kasvattamisesta!?, vielä parempi olisi jos käyttäisivät 10" rengasta ;)
  3. Tuollaiset levikkeet tulivat projektiauton mukana. Tarpeettomat minulle. Lasikuidusta valmistettu. Näyttävät omatekoisilta... Istuvuus on hiukan huono mutta pienellä vaivalla sopii kaariin. Levittää noin 2-3 cm. Kuva: http://i48.photobucket.com/albums/f238/ ... kkeet1.jpg Hinta 20e / tarjous / vaihtoa voi ehdottaa johonkin -77 Miniin sopiviin osiin (vähän kaikkea tarvitaan)... Vain nouto. Yhteydenotot mieluusti sähköpostiin.
  4. Oozy

    Millaisella Minillä ajelet?

    Ei ajella vielä, ei. Mutta toivottavasti tulevana kesänä -77 Mini olisi kasassa.
×
×
  • Luo uusi...