Jump to content

Jaasin

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jaasin kaikki viestit

  1. No niin, niin se vaan veri veti taas Ministeriksi. Nyt auto on muuttunut perheversioksi ja vm 2010 Clubman JCW:ksi. Mukava auto ja ei tule hirmu usein samanmoista vastaan. Mukavia himmeleitäkin löytyy edelliseen verrattuna lähinnä automatiikan puolelta. Värinä on valkomusta. Valkoinen kori, mustilla keskiraidoilla ja musta katto valkoisilla raidoilla.
  2. Jaasin

    R57 Cabrio

    Tere! Täällä on varmasti joku, jolla tuollainen on käyttöautona.. Miten tuon katon kanssa eläminen Suomessa onnistuu? Onko sen kanssa mitään ongelmia? No okei, kuinka isoja ongelmia? Itseäni tuollainen vehje kiinnostaa kovasti, mutta pieni arvelutus on katon käytännöllisyyden kanssa.. Käytännöllisyys ja Mineily nyt toisaalta muutenkin kiertävät toisensa suht kaukaa, mutta onko tällaisen ratkaisun kanssa elävistä kukaan enää jälkeenpäin järjissään? Muuten varmaan tyyppivat kulkevatkin R56 MCS:än kanssa käsi kädessä? Kiittelen kovasti, jos joku voi poistaa epäilykseni tämän suhteen.
  3. No nyt päättyi vuosia jatkunut kutina Minin hankkimisen kanssa. Suvussa kulkeva krooninen Minin tarve on nyt työnnetty syrjään ja autokatoksesta löytyy 2007 Cooper S. Lanseerausvärillä, eli sininen valkoisella katolla ja bonnet-raidoilla. Nyt onkin seuraavaksi tarkoitus kuorrutella tuohon ihan liikaa lisävarustekarkkeja, kuten peilikoteloita jne. Tästä se alkaa! Tai loppuu, vaimitensenytoli.. Saa nähdä, ollaan varmaan kaikenmaailman möteissä ensi kesänä mukana koko suvun voimin! O0
×
×
  • Luo uusi...